ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λεάλι: "Η Γιουβέντους δεν πρέπει να υποτιμήσει τον Ολυμπιακό"

Λεάλι: "Η Γιουβέντους δεν πρέπει να υποτιμήσει τον Ολυμπιακό"
Λεάλι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νικόλα Λεάλι μίλησε σε ιταλικό μέσο για την αναμέτρηση της Γιουβέντους με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στους παίκτες κλειδιά των ερυθρολεύκων.

Τη γνώμη του Νικόλα Λεάλι ενόψει της αναμέτρησης της Γιουβέντους με τον Ολυμπιακό ζήτησαν από την "Tuttosport". Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος ανήκει στη Γιουβέντους, ήταν ο καταλληλότερος για να αναφερθεί στους ερυθρόλευκους.

Αρχικά, ο Ιταλός τερματοφύλακας είπε: "Υπάρχει ένας νέος προπονητής και αρκετοί καινούριοι ποδοσφαιριστές. Σίγουρα με την αποχώρηση παικτών όπως οι Καμπιάσο και Ντομίνγκες έχει χάσει σημαντικά πράγματα από την εμπειρία τους. Από τους παίκτες που υπάρχουν και με τους οποίους αγωνίστηκα εγώ πέρσι μπορώ να ξεχωρίσω τους Καπίνο, Ρομαό, Μάριν, Φορτούνη και Πάρντο.

Ο Κολομβιανός είναι εξαιρετικός παίκτης και παρά το γεγονός ότι έπαιξα μαζί για μισή σεζόν έκανε εξαιρετική δουλειά. Για μένα ο πιο επικίνδυνος παίκτης είναι ο Μάριν. Ο Μάρκο είναι ταχύς και εξαιρετικά ικανός στο ένας εναντίον ενός, ενώ υπάρχει και ο Φορτούνης, ένας παίκτης σημαντικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Μπορεί να δημιουργήσει, αλλά και να σκοράρει".

Στη συνέχεια τόνισε ότι: "Δεν χρειάζεται να τους πούμε κάποιο μυστικό. Τον αντιμετώπισαν το 2014 στο Champions League και ηττήθηκαν με 1-0 στο Καραϊσκάκη. Η Γιουβέντους διαθέτει μία εξαιρετική ομάδα και αν παίξει όπως πραγματικά μπορεί. τότε θα κερδίσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να υποτιμήσουν τους Έλληνες. Είναι ένας σύλλογος ο οποίος συνηθίζει να παίζει στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Αν πρέπει να δώσω μία συμβουλή στη Γιουβέντους είναι να πάνε στο Καραϊσκάκη έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Το συγκεκριμένο γήπεδο είναι ένα δίκοπο μαχαίρι για τον Ολυμπιακό. Αν παίξει καλά, δημιουργείται μία καυτή ατμόσφαιρα που δίνει ώθηση και ρυθμό στους παίκτες. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχουν αποδοκιμασίες και αυτό μπορεί να μετατραπεί σε πλεονέκτημα για τη φιλοξενούμενη ομάδα".

Τέλος, σε ό,τι αφορά την παρουσία του στον Ολυμπιακό τόνισε: " Κατέκτησα το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και τα ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό θα μου μείνουν αξέχαστα, όπως και οι μάχες με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν τα ντέρμπι και υπάρχουν και οι άλλες ημέρες. Όταν χάνεις ένα ντέρμπι φυσικά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Όπως συνέβη και με μας πέρσι όταν χάσαμε από τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσοι φίλαθλοι είχαν έρθει στο προπονητικό μας κέντρο. Ο Καμπιάσο που έχει ζήσει μεγάλα ντέρμπι με τις φανέλες των Ρίβερ Πλέιτ, Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ μου έλεγε ότι η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά αλλού και το μόνο λάθος είναι ότι οι αγώνες διεξάγονται χωρίς την παρουσία οπαδών των φιλοξενούμενων".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ