ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λεάλι: "Αυξάνεται η δυσκολία στα εκτός έδρας ματς"

Λεάλι: "Αυξάνεται η δυσκολία στα εκτός έδρας ματς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για το ματς με την ΑΕΛ (25/9, 20:30) και τον αυξημένο συντελεστή δυσκολίας των εκτός έδρας αναμετρήσεων έκανε λόγο ο Νικόλα Λεάλι μιλώντας στην κάμερα της NOVA.

Ο Ιταλός γκολκίπερ τόνισε ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη για κάθε αγωνιστική υποχρέωση, ενώ στάθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν στις εκτός έδρας αναμετρήσεις των "ερυθρολεύκων".

Διαβάστε ένα απόσπασμα των όσων δήλωσε ο Νικόλα Λεάλι στην κάμερα της NOVA:

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ:

"Πιστεύω ότι το πρώτο παιχνίδι που θα πρέπει να σκεφτούμε είναι αυτό απέναντι στη Λάρισα. Μόνο αυτό έχουμε στο μυαλό μας. Το επόμενο έρχεται σε μία εβδομάδα. Νομίζω πως θα είμαστε πανέτοιμοι για την επόμενη πρόκληση.

Είμαστε μία μεγάλη ομάδα. Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές. Σε κάθε παιχνίδι θα είμαστε πανέτοιμοι για να αγωνιστούμε".

Για τον αυξημένο συντελεστή δυσκολίας των εκτός έδρας αγώνων:

"Από ότι έχω δει έως τώρα, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Κανένα παιχνίδι δε θα είναι εύκολο για εμάς να το κερδίσουμε. Όταν παίζουμε εκτός έδρας, τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα για εμάς. Είναι πιο δύσκολο να προσαρμοστούμε σε άλλους αγωνιστικούς χώρους, σε σχέση με την έδρα μας.

Εμείς πρέπει να είμαστε δυνατοί και πάντα ο εαυτός μας. Να δείχνουμε το καλύτερο πρόσωπο, είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός έδρας για να μπορέσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε".

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ