ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λαχτάρα με Σιόβα

Λαχτάρα με Σιόβα

Δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο Δημήτρης Σιόβας, καθώς αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση που έγινε στο Κονστάντ Βάντεν Στοκ. “Σταντ μπάι” ο Ντα Κόστα για να τον αντικαταστήσει

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (17/2) η προπόνηση των Πειραιωτών στο Κονστάντ Βάντεν Στοκ και προέκυψε ένα πρόβλημα από το πουθενά για τον Μάρκο Σίλβα. Ο Δημήτρης Σιόβας αποχώρησε από το πρόγραμμα και μόνο σίγουρο δεν είναι ότι θα παίξει κόντρα στην Άντερλεχτ (18/2, 20.00).

Για αυτό τον λόγο ο Ντα Κόστα περιμένει στη... γωνία για να καλύψει το κενό του, αν και εφόσον οριστικά τεθεί νοκ άουτ ο Σιόβας.

Κατά τ' άλλα, ο Σίλβα μπέρδεψε αρκετά τα πράγματα στην τελευταία προπόνηση, κάνοντας ένα σωρό δοκιμές μέσω των οποίων δεν έβγαινε καμία άκρη.

Η πιθανή ενδεκάδα για την πρώτη ευρωπαϊκή “μάχη” των Πειραιωτών με την Άντερλεχτ είναι με τον Ρομπέρτο στα δοκάρια, τους Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα και Μαζουακού στην άμυνα, τους Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ αμυντικά χαφ, τον Φορτούνη μπροστά τους και τους Σεμπά, Ντουρμάζ και Ιντέγε στην επιθετική τριάδα.

Ο Σίλβα δεν θα πάει με φουλ επίθεση. Θα έχει πολλή τακτική το ματς. Θα περιμένει και την Άντερλεχτ, καθώς στο αμυντικό της τρανζίσιον έχει αποδειχθεί ότι έχει σοβαρά προβλήματα. Έχει εντοπίσει αρκετές καθυστερήσεις στις επιστροφές των παικτών της, με αποτέλεσμα από τέτοιες περιπτώσεις να δέχεται ένα σωρό ευκαιρίες. Το θέμα βέβαια για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι να τις αξιοποιήσουν οι ποδοσφαιριστές του.

Από εκεί και πέρα, στην Άντερλεχτ πάει για ανατροπή η ιστορία με τον Ατσεαμπόνγκ, καθώς ο Γκανέζος από εκεί που έμοιαζε εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει λόγω μυικού προβλήματος που έβγαλε στο ματς με την Ζούλτε Βάρεγκεμ, την Τετάρτη (17/2) εμφανίστηκε έτοιμος για ενδεκάδα! Επίσης, οι Βέλγοι ρεπόρτερ βλέπουν τον Οκάκα να επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης μετά από έναν μικροτραυματισμό που είχε στον αστράγαλο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ