ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λαχτάρα με Φορτούνη στο Λάνγκενφελντ

Λαχτάρα με Φορτούνη στο Λάνγκενφελντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φορτούνης χτύπησε σε μία ανύποπτη φάση στις ασκήσεις τακτικής (τον πάτησε ο Σιόβας) και αποχώρησε με πρόβλημα στο κουτουπιέ (PHOTO).

Ένα απρόοπτο προέκυψε το απόγευμα της Τρίτης (28/6) στο Λάνγκενφελντ, με τον Κώστα Φορτούνη να αποχωρεί κουτσαίνοντας από το πρόγραμμα, έπειτα από πάτημα του Δημήτρη Σιόβα.

Είχε ένα ελαφρύ πρήξιμο στο κουτουπιέ, οι γιατροί αμέσως του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έφυγε για το ξενοδοχείο, προκειμένου να κάνει εκεί θεραπεία.

Το ιατρικό τιμ δεν δείχνει πάντως και ιδιαίτερα ανήσυχο. Αντιθέτως, θεωρεί ότι θα του περάσει άμεσα το ξαφνικό πρόβλημα και θα επιστρέψει γρήγορα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Λαχτάρα με Φορτούνη στο Λάνγκενφελντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από εκεί και πέρα, ενσωματώθηκαν οι διεθνείς στην Αυστρία και ξεκίνησαν αμέσως δουλειά. Οι Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ και Ιντέγιε ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα και στο τέλος αντί για τρέξιμο στα βουνά, έμειναν στο γήπεδο για ειδικές ασκήσεις. Ο μοναδικός που δεν προπονήθηκε ήταν ο Μανουέλ Ντα Κόστα, ο οποίος είχε στομαχικές διαταραχές.

Γενικότερα το πρόγραμμα ήταν και πάλι βαρύ, αφού μετά από ένα επίπονο ασκησιολόγιο για ανάπτυξη και καλή κυκλοφορία της μπάλας, οι ποδοσφαιριστές στη συνέχεια ξαναπήραν τα... βουνά στην κυριολεξία, καταπίνοντας για άλλη μία μέρα αμέτρητα χιλιόμετρα.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ