ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυριακή μεσημέρι με Παναθηναϊκό η Κ-20 του Ολυμπιακού

Κυριακή μεσημέρι με Παναθηναϊκό η Κ-20 του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-20 της Super League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη το μεσημέρι (12:00) της Κυριακής (6/11). Τρεις παίκτες των Πειραιωτών κλήθηκαν στην εθνική Ελπίδων.

Σπουδαίο παιχνίδι την Κυριακή (6/11, 12:00) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-20 της Super League.

Με το πέρας 7 αγώνων, ο Παναθηναϊκός προπορεύεται στην βαθμολογία με 21 βαθμούς μετρώντας το απόλυτο των νικών και ακολουθεί ο Ολυμπιακός με 19. Κάτι που σημαίνει ότι εφόσον επικρατήσουν, οι "ερυθρόλευκοι" θα υποχρεώσουν στην πρώτη τους απώλεια τους "πράσινους" και συνάμα θα περάσουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή.

Την προηγούμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 τον Ατρόμητο (3ος με 16 βαθμούς μαζί με τον Πανιώνιο), ενώ ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με το εμφατικό 5-0 του Ηρακλή στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Με Πλατανιά Κ-15 και Κ-17

Μια ημέρα πριν, το Σάββατο (5/11), θα διεξαχθούν δυο παιχνίδια με αντίπαλο τον Πλατανιά. Στις 11:00 οι Παίδες του Ολυμπιακού αγωνίζονται στα Χανιά, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος K-15 της Super League και στις 12:00 οι Έφηβοι στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος K-17 της Super League.

Ερυθρόλευκη τριπλέτα στην Ελπίδων

Τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κλήθηκαν στην εθνική Ελπίδων για τον φιλικό αγώνα με την Κύπρο στις 11 Νοεμβρίου στη Λάρνακα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντώνης Νικοπολίδης, κάλεσε τους Γιώργο Μανθάτη, Θανάση Ανδρούτσο και Κώστα Τσιμίκα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ