ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυνηγόπουλος: "Να προσέξει Οκάκα - Τζούριτσιτς ο Ολυμπιακός"

Κυνηγόπουλος: "Να προσέξει Οκάκα - Τζούριτσιτς ο Ολυμπιακός"
Κυνηγόπουλος

Ο επιθετικός της Σιντ-Τρούιντεν, Παναγιώτης Κυνηγόπουλος, μίλησε στο Sport24.gr για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ, εφιστώντας την προσοχή των Πειραιωτών στους Οκάκα - Τζούριτσιτς.

Ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι από τον Αιγινιακό στη Σιντ-Τρούιντεν. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός (είναι γεννημένος στις 24/9/1996) συνεχίζει την καριέρα του στο Βέλγιο και έχει ήδη ντεμπουτάρει στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Είχε αγωνιστεί στην ήττα (3-0) της ομάδας του από τη Γκενκ.

Το βράδυ της Πέμπτης (18/2, 20.00) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άντερλεχτ στο "Κονστάντ Βάντεν Στοκ" των Βρυξελλών, για τον πρώτο αγώνα της φάσης των "32" του Europa League, και ο διεθνής με την Εθνική μας ομάδα Κ19 μίλησε στο Sport24.gr για την αναμέτρηση των Πειραιωτών.

Κυνηγόπουλος: "Να προσέξει Οκάκα - Τζούριτσιτς ο Ολυμπιακός"
Κονστάντ, 580 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

(το γήπεδο της Άντερλεχτ, Κονστάντ Βάντεν Στοκ)

Η Σιντ-Τρούιντεν, άλλωστε, έχει αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα την Άντερλεχτ και ο Κυνηγόπουλος έχει σχηματίσει άποψη για την αντίπαλο των "ερυθρόλευκων". Στην ερώτηση "ποιο είναι το χάρισμα της Άντερλεχτ;", ο Έλληνας ποδοσφαιριστής επεσήμανε: "Συνήθως όλοι έχουν στόχο να περνούν τη μπάλα στον Οκάκα και στον Τζούριτσιτς. Προσπαθούν να τους σημαδεύουν, γιατί αυτοί είναι οι πιο ποιοτικοί τους παίκτες. Άλλες φορές προσπαθούν παίξουν από τα άκρα. Το αστέρι της Άντερλεχτ είναι ο Οκάκα. Πολύ δυνατός και έχει πολύ καλά τελειώματα".

Κυνηγόπουλος: "Να προσέξει Οκάκα - Τζούριτσιτς ο Ολυμπιακός"

(ο Κυνηγόπουλος στο γήπεδο της Σιντ-Τρούιντεν)

Για το μειονέκτημα των Βέλγων, ο ποδοσφαιριστής της Σιντ-Τρούιντεν σχολίασε: "Αν ο Ολυμπιακός κυκλοφορήσει γρήγορα τη μπάλα, είμαι βέβαιος ότι θα βρει πολλά κενά. Αν το κάνει αυτό, πιστεύω ότι θα βρει γκολ. Θα μπορέσει σίγουρα να τρυπήσει την άμυνα της Άντερλεχ. Ο Ολυμπιακός να προσέξει τις μπαλιές στην πλάτη της άμυνάς του και να μην αφήσει τον Οκάκα να γυρίσει εύκολα προς την εστία του".

Κυνηγόπουλος: "Να προσέξει Οκάκα - Τζούριτσιτς ο Ολυμπιακός"

(Ο Οκάκα της Άντερλεχτ)

Όπως υποστήριξε ο Κυνηγόπουλος, στο παιχνίδι της Σιντ-Τρούιντεν με την Άντερλεχτ, ο αποψινός αντίπαλος του Ολυμπιακού δεν ήταν τόσο καλός, άσχετα αν κατάφερε να πάρει τη νίκη: "Δεν έπαιξαν όπως στα περισσότερα παιχνίδια τους. Δεν τους βγήκαν στον απόλυτο βαθμό όσα είχαν σχεδιάσει, ίσως διότι εμείς δεν τους το επιτρέψαμε. Μας έβαλαν γκολ στο τέλος (84') και πήραν τη νίκη (1-2)".

Στην ερώτηση "που οφείλεται η κακή πορεία της Άντερλεχτ στο πρωτάθλημα;" ο Κυνηγόπουλος τόνισε: " Δεν είχε καλή αρχή και αυτό εκτιμώ ότι την επηρέασε. Μην ξεχνάτε όμως τι έχει καταφέρει στην ευρωπαϊκή της πορεία φέτος, με τη νίκη επί της Μονακό και της Τότεναμ. Σίγουρα δεν είναι αμελητέα ποσότητα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άντερλεχτ υπό πίεση και επικίνδυνη

Άντερλεχτ-Ολυμπιακός: Γίνε Σίλβα!

Μαρίνος: "Ο Ολυμπιακός το πλεονέκτημα, προσοχή στον Οκάκα!"

Εξονυχιστικοί έλεγχοι στο "Κονστάντ Βάντεν Στοκ"

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ

Μιλιβόγεβιτς: "Δεν είναι εύκολο, περιμένω να νικήσω"

Παλοτάι, τριάρες και ιστορικές μάχες με Άντερλεχτ!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ