ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Κυνηγάει Σαμπράνο ο Ολυμπιακός"

"Κυνηγάει Σαμπράνο ο Ολυμπιακός"

Η γερμανική "Bild" υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο κυνήγι του Κάρλος Σαμπράνο, προσφέροντας "νετ" 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Περουβιανό διεθνής στόπερ. Πουλάει και μπαίνει για Μαζουακού η Ίντερ. Προτάθηκε ο Σταφυλίδης.

Ο Κάρλος Σαμπράνο είναι ένας στόπερ με τα ηγετικά που στοιχεία που ψάχνει ο Ολυμπιακός για το κέντρο της άμυνας τους. Η υπόθεση του Περουβιανού διεθνή άσου δεν είναι απλή, ωστόσο και την Τετάρτη (29/7) τα ΜΜΕ της Γερμανίας και πολύ περισσότερο η " Bild" θέλουν τους Πειραιώτες να βρίσκονται στο κυνήγι του 26χρονου κεντρικού αμυντικού της Άιντραχτ.

Μάλιστα γίνεται αναφορά για την επικείμενη άφιξη του Έλιο Κασαρέτο στην Φρανκφούρτη προκειμένου να ξεκαθαριστεί το ζήτημα με τον Σαμπράνο. Αν θα παραμείνει για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο στην Άιντραχτ ή αν θα παραχωρηθεί (το δημοσίευμα σημειώνει ότι αυτό μπορεί να γίνει με 1,5 εκατομμύριο ευρώ μέχρι τις 31 Αυγούστου) και ο γερμανικός σύλλογος θα ψάξει τον αντικαταστάτη του.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Γαλατάσαραϊ και Τράμπζονσπορ για τον Σαμπράνο, αλλά ο Ολυμπιακός έχει μπει δυναμικά για τον παίκτη προσφέροντας του μάλιστα ετήσιο συμβόλαιο 1,5 εκατομμυρίου ευρώ "νετ".

Πουλάει και μπαίνει για Μαζουακού η Ίντερ

Η Ίντερ δείχνει αποφασισμένη να κάνει την κίνηση της για τον Αρτούρ Μαζουακού και μάλιστα οι πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία, θέλουν τους "νερατζούρι" να έχουν και πάλι το προβάδισμα για τον Γαλλοαφρικανό μπακ. Με το σκεπτικό ότι η Ρόμα έκανε κρούση στον Ολυμπιακό με 6 εκατ. ευρώ, τότε οι Μιλανέζοι δίνουν σε πρώτο φάση περισσότερα από αυτά τα χρήματα.

Αυτό που κοιτάζει πρώτα όμως η Ίντερ είναι η περίπτωση πώλησης ενός από τους αριστερούς μπακ που έχει ήδη στο ρόστερ της. Ο Σαντόν αποκτήθηκε πρόσφατα με κανονική μεταγραφή από την Νιούκαστλ, ο Ντοντό πέρσι από την Ρόμα και ο Ναγκατόμο αγωνίζεται στους "νερατζούρι" από το 2011.

Ένας στους τρεις θα πρέπει να παραχωρηθεί, προκειμένου η Ίντερ να κινηθεί για τον Αρτούρ Μαζουακού. Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός δύσκολα θα δεχθεί να πουλήσει τον παίκτη με λιγότερο από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Προτάθηκε ο Σταφυλίδης

Ο διεθνής αριστερός μπακ προτείνεται καθημερινά σε διάφορους συλλόγους, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός. Πέραν τούτου ουδέν, τουλάχιστον για την ώρα. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ίσως απασχολήσει τον Ολυμπιακό στο σενάριο που θέλει τον Μαζουακού να παραχωρείται στην Ίντερ ή σε άλλη ομάδα του εξωτερικού.

Λογικά οι "ερυθρόλευκοι" σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα κινηθούν για δύο αριστερούς μπακ, καθώς ούτως ή άλλως πέραν του Γαλλοαφρικανού, για την ώρα δεν υπάρχει άλλος καθαρός αριστερός μπακ πέραν του Τσιμίκα της Κ-20 που είναι στην Ολλανδία. Επομένως τότε δεν αποκλείεται να παίξει για τον Ολυμπιακό το όνομα του Σταφυλίδη.

Οι υποθέσεις Ολαϊτάν, Μαρτίνες και Λορία

Και οι τρεις είναι προς παραχώρηση. Ολαϊτάν και Μαρτίνες για δανεικοί, ο Λορία ακόμη και για πώληση. Για τον Νιγηριανό επιθετικό υπάρχει το έντονο ενδιαφέρον της Ανόρθωσης, ενώ τον Μαρτίνες θέλει η... μισή Super League αλλά και ομάδες της Κύπρου.

Ο Λορία παραμένει στον αέρα, καθώς η προοπτική της Τράμπζονσπορ απομακρύνεται μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τουρκικό σύλλογο. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας παραιτήθηκε και τον ακολούθησε ο προπονητής της Τράμπζονσπορ, Σότα Αρβελάτζε.

Ο Γεωργιανός τεχνικός ήταν αυτός που επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του συμπατριώτη του γκολκίπερ, επομένως γίνεται κατανοητό ότι μετά από αυτές τις εξελίξεις η προοπτική της Τουρκίας "χλωμιάζει" για τον Λορία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ