ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κώστας Μήτρογλου: 7 χρόνια σε φωτογραφίες (2007-14)

Κώστας Μήτρογλου: 7 χρόνια σε φωτογραφίες  (2007-14)

Ο Κώστας Μήτρογλου ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στη Φούλαμ και το Sport24.gr ετοίμασε ένα special αφιέρωμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα με φωτογραφίες από το 2007 μέχρι και σήμερα.

Μετά από σχεδόν επτά χρόνια στον Ολυμπιακό, ο πιστολέρο του ελληνικού πρωταθλήματος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League και την Φούλαμ η οποία ξόδεψε περίπου 15.000.000 ευρώ για να τον κάνει κάτοικο Λονδίνου.

Το Sport24.gr ετοίμασε ένα σούπερ αφιέρωμα στην επταετή καριέρα του Μήτρογλου με φωτογραφίες που αποθανατίζουν τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του Έλληνα επιθετικού από το 2007 μέχρι και σήμερα. Πατήστε ΕΔΩ και απολαύστε τον πιστολέρο

Το super deal, τόσο για τους ερυθρόλευκους αλλά και για τον Κώστα Μήτρογλου, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα μετά από μαραθώνιες συζητήσεις του διεθνή επιθετικού με τη διοίκηση των "Cottagers" και ο Μητρογκόλ θα φοράει τα λευκά για τα επόμενα 4,5 χρόνια.

Εσείς δεν έχετε παρά να απολαύσετε τις καλύτερες στιγμές από την επταετία καριέρα του Μήτρογλου στα ελληνικά γήπεδα. Δείτε ένα ξεχωριστό-φωτογραφικό αφιέρωμα πατώντας εδώ . Από την Εθνική Νέων του 2007, το χαμένο πέναλτι στην Κύπρο, την κόντρα με τον Βαλβέρδε, τα 2 γκολ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ, τους πανηγυρισμούς με τα "πιστόλια" μέχρι και την φετινή εκτόξευση σε Εθνική και Ολυμπιακό. Μην το χάσετε...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ