ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξέσπασμα Καραπαπά μετά την απομάκρυνση Λεμονή

SUPERLEAGUE / ÄÓ ÊÁÉ ÐÅÉÈÁÑ×ÉÊÇ ÅÐÉÔÑÏÐÇ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Καραπαπάς EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Καραπαπάς ξέσπασε μέσω social media, λίγες ώρες μετά την είδηση της απομάκρυνσης του Τάκη Λεμονή από τον πάγκο του Ολυμπιακού και τις αντιδράσεις που έφερε αυτή η εξέλιξη.

Δύο 24ωρα πριν ανακοινωθεί και επίσημα το τέλος της συνεργασίας με τον Τάκη Λεμονή, η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε διαψεύσει τα σενάρια για τον Όσκαρ Γκαρθία, τονίζοντας τη σημασία της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, την Κυριακή (7/1) στο AEL FC Arena.

Η είδηση της απομάκρυνσης του 57χρονου τεχνικού από τον πάγκο της ομάδας έφερε δυσαρέσκεια σε μεγάλη μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού και τον τρόπο που χειρίστηκαν επικοινωνιακά οι Πειραιώτες την όλη κατάσταση από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν οι Καταλανοί ανέδειξαν το θέμα πρόσληψης του Όσκαρ Γκαρθία ως αντικαταστάτη του Τάκη Λεμονή.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα προπονητή, ο Κώστας Καραπαπάς είχε το δικό του ξέσπασμα μέσω facebook.

"Επειδή δυστυχώς κάποιοι δεν καταλαβαίνουν και εγώ είμαι πολύ ξεροκέφαλος για δημόσιες σχέσεις τώρα πια, θέλω να μοιραστώ κάτι με όλους σας και μετά δε θα κάνω καμμιά κουβέντα. Μπροστά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και το καλό του δεν υπολογίζω τίποτα.

Μπροστά στο καλό αυτού του ανθρώπου που κάνει τα πάντα για αυτή την ομάδα, που έχει βάλει εκατοντάδες εκατομμύρια και τη ζωή του όλη μπαίνοντας μπροστά για όλους, μιλάω για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν υπολογίζω τίποτα.

Δεν με πειράζουν οι ύβρειςκαι οι προσβολές, οι επιθέσεις και οι πέτρες σε όλα τα γήπεδα που πάμε και δίνουμε τις μάχες! Δε με πειράζουν οι ποινικοί που με παίρνουν μέσα στη νύχτα και με απειλούν. Δε με πειράζουν ούτε τα γιουσουφάκια της δημοσιογραφίας που από το πρωί μέχρι το βράδυ με βρίζουν.

Δε με πειράζει που Υπουργοί έχουν προσπαθήσει να μου κάνουν κακό, δε με πειράζει το κράτος (με όποια μορφή θέλετε) που πλαστογράφησε συνομιλίες μου. Δε χαμπαριάζω με τίποτα. Με πειράζει μόνο ένα. Να με ειρωνεύονται και να κάνουν επιθέσεις με κακία αδέρφια μου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!

Με πειράζει, αλλά να σας πώ κάτι; Μπροστά σε αυτό που είναι καλό για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, το ξεπερνάω.

ΥΓ. ΝΑΙ ΡΕ ΞΕΡΟΛΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ, ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΑΝ οι ΑΤΖΕΝΤΗΔΕΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΠΟΨΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΡΕΜΙΑ Η ΟΜΑΔΑ Η ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ. Θα σας πω ΜΟΝΟ ότι εγω για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ δεν χαμπαριάζω. Και θέλω να είστε ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ. Αυτά και δεν θα απανήσω σε κανέναν.

ΟΣΟΙ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ, ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ...

Καλή χρονιά...", έγραψε χαρακτηριστικά ο διευθυντής επικοινωνίας του πειραϊκού συλλόγου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ