ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του Ολυμπιακού και μετά μεταγραφές

Ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του Ολυμπιακού και μετά μεταγραφές
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και μίλησαν για τους πρώτους μήνες της σεζόν και πως θα πορευτούν στην μεταγραφική περίοδο. Πόσοι φεύγουν και ποιες οι προτεραιότητες.

Ένα ματς απομένει ακόμα για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις μέσα στο 2012. Παρόλα αυτά, η διοίκηση των Πειραιωτών έχει ξεκινήσει ήδη κινήσεις, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ συναντήθηκαν την Δευτέρα, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου που ξεκινά τις επόμενες ημέρες.

Οι δύο άνδρες έκαναν αρχικά έναν απολογισμό του πρώτου μισού της φετινής σεζόν και αναφέρθηκαν στην εικόνα και τα αποτελέσματα που έφερε ο Ολυμπιακός, τόσο στην Superleague, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μίλησαν για τα θετικά και τα αρνητικά σημεία της ομάδας και στάθηκαν σε όσα χρειάζονται διόρθωση...

Τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έθεσαν ως προτεραιότητα το ξεσκαρτάρισμα που πρέπει να γίνει στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ. Ο πρόεδρος των Νταμπλούχων Ελλάδας, ζήτησε από τον Πορτογάλο τεχνικό μια λίστα με όσους ποδοσφαιριστές δεν έπεισαν πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

Πρόκειται για 4-5 παίκτες, οι οποίοι θα γίνουν γνωστοί μετά τις εισηγήσεις του προπονητή του Ολυμπιακού και έπειτα θα αποφασιστεί αν θα δοθούν δανεικοί ή με μεταγραφή σε άλλη ομάδα ή ακόμα ακόμα αν θα μείνουν ελεύθεροι, για να αποφασίσουν που θα συνεχίσουν την καριέρα τους.

Αυτό είναι που θέλουν να δουν αρχικά στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια θα κοιτάξουν για μεταγραφές, κάτι που μοιάζει λογικό, αφού το ρόστερ της ομάδας είναι γεμάτο και θα πρέπει πρώτα να αποχωρήσουν όσοι κρίνει ο προπονητής πως δεν κάνουν.

Στη συνέχεια, οι Νταμπλούχοι Ελλάδας θα κοιτάξουν να ενισχυθούν, προκειμένου να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι και δυνατοί τη νέα χρονιά (2013), ενώ μην ξεχνάμε πως τα ερυθρόλευκα προβάρει ο Πίνο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ