ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεσηκωμός στους οπαδούς του Ολυμπιακού

Ξεσηκωμός στους οπαδούς του Ολυμπιακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το κυριακάτικο (11/9) παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Βέροια, είναι κάτι περισσότερο από ένα ματς πρεμιέρας πρωταθλήματος για τους φιλάθλους των ερυθρόλευκων.

Οι τελευταίες εξωαγωνιστικές εξελίξεις, που έχουν φέρει στο "στόχαστρο" τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη και τον ίδιο τον Ολυμπιακό, έχουν προκαλέσει οργή στις τάξεις του κόσμου των Πρωταθλητών.

Αρκεί να κάνει κάποιος μια βόλτα στα social media και τα forums για να αντιληφθεί το μέγεθος του ξεσηκωμού που επικρατεί στους φίλους του Ολυμπιακού, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τη Βέροια στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ηδη, αρκετοί έχουν κλείσει θέση στο γήπεδο, με σκοπό να περάσουν πολλά μηνύματα, μέσω της φωνής και του παλμού, που -όπως κάποιοι λένε- θα θυμίζει παλιές εποχές.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20:30 και τα εισιτήρια τίθενται από σήμερα Πέμπτη (8/9) προς διάθεση με προσιτές τιμές (ξεκινούν από 10 ευρώ, ενώ υπάρχουν των 15 και 20 ευρώ).

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζεται η αισιοδοξία ότι στο γήπεδο θα βρεθούν περισσότεροι από 20.000, τη στιγμή που οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού προσπαθούν να ξεσηκώσουν ακόμα και τον διπλανό τους για μαζική παρουσία στο γήπεδο το βράδυ της Κυριακής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ