ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεπέρασε τα 20000 διαρκείας

Ξεπέρασε τα 20000 διαρκείας
INTIME SPORTS

Η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη σεζόν 2015-16 συνεχίζεται σε... τρελούς ρυθμούς και την Τετάρτη (2/9) η συνολική διάθεση ξεπέρασε το φράγμα των 20000 καρτών!

Δεν έχει προηγούμενο η φετινή... μούρλα των οπαδών του Ολυμπιακού. Οι φίλοι των Πειραιωτών έχουν βαλθεί να δημιουργήσουν ένα αξεπέραστο ρεκόρ, όσον αφορά την αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Το καλοκαίρι και εξαιτίας των συνθηκών που βίωνε (και εξακολουθεί να βιώνει) η χώρα σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, στην πλατεία Αλεξάνδρας αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μεγάλες μειώσεις στην τιμή των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2015-16.

Και σίγουρα θα έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν για το αποτέλεσμα. Αρχικά ο στόχος ήταν να σπάσει το ρεκόρ των 18250 καρτών που κρατούσε στο νεότευκτο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και "έτρεχε" από τη σεζόν 2006-07. Ο στόχος όχι μόνο επετεύχθη, αλλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βλέπουν με μεγάλη ικανοποίηση ότι πρόκειται να δημιουργηθεί ένα νέο ρεκόρ που θα είναι πολύ δύσκολο να καταρριφθεί στο άμεσο μέλλον.

Το βράδυ της Τετάρτης (2/9) η ενημέρωση που υπήρχε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε λόγο για τον αριθμό των 20082 (!) εισιτηρίων διαρκείας, με τον οποίο "έκλεισε" η μέρα.

Η συνολική διάθεση των καρτών έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία μέχρι στιγμής και συνεχίζεται σε... τρελούς ρυθμούς για τα δεδομένα της εποχής. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν μπορούσαν να μην σταθούν στην συνεχή και "απίστευτη", όπως την χαρακτήριζαν, στήριξη των οπαδών της ομάδας χωρίς προφανώς να μπορούν να προσδιορίσουν σε τι ύψος μπορεί να φτάσουν αριθμητικά οι συνολικές πωλήσεις.

Μάλιστα υπάρχει η σκέψη μήπως πρέπει να συζητηθεί το ενδεχόμενο να μπει ένα όριο στην διάθεση των διαρκείας, καθώς είναι ολοένα και πιο ορατός ο κίνδυνος να βγαίνουν πολύ λίγα εισιτήρια -συγκριτικά με τις ανάγκες ζήτησης- στα εκδοτήρια του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ