ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεπέρασαν τις 250 οι συμμετοχές στα Summer Camps

Ξεπέρασαν τις 250 οι συμμετοχές στα Summer Camps

O αριθμός των παιδιών (ηλικίας 5-16 ετών) που έχουν δηλώσει συμμετοχή στα καλοκαιρινά Camps του Ολυμπιακού ξεπερνάει τα 250 και οι εγγραφές συνεχίζονται. Ανοίγει τις πύλες του το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη για την Α' περίοδο.

Αναλυτικά το ενημερωτικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Τα Summer Camps του Ολυμπιακούέρχονται! Η διοργάνωση που συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια ζωής (η αρχαιότερη στην Ελλάδα) και έχει γίνει θεσμός επιστρέφει για να "φιλοξενήσει" εκατοντάδες παιδιά που θέλουν και να διασκεδάσουν αλλά και να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου. Την Δευτέρα 15 Ιουνίου το Προπονητικό Κέντρο Ρέντηανοίγει τις πύλες του για να υποδεχτεί τα παιδιά της Α' περιόδου (15-19/6) και καθημερινά αυξάνεται ο αριθμός των εγγραφών! Ο αριθμός των παιδιών (ηλικίας 5-16 ετών) που έχουν δηλώσει συμμετοχή στα Camps ξεπερνάει τα 250 και ανεβαίνει...

Τα Summer Camps 2015περιλαμβάνουν μόνο ποδόσφαιρο αλλά έχουν πολλές και σημαντικές παροχές για τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή. Στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι υπάρχουν 4 προπονήσεις την ημέρα και ειδική προπόνηση τερματοφυλάκων με προπονητές της Ακαδημίας μας και των Κεντρικών Σχολών!

Εργομετρικός Έλεγχος

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2000 έως το 2007 θα υποβληθούν σε Εργομετικό Έλεγχο από την "Life Ergo" η οποία εδρεύει στο ΟΑΚΑ και θα είναι στο Προπονητικό Κέντρο κάθε ημέρα με πολυμελή και εξειδικευμένο προσωπικό! Το πρόγραμμα του Εργομετρικού Ελέγχου περιλαμβάνει τα εξής:

1)Έλεγχος υγείας

2) Ανθρωπομετρική αξιολόγηση

3) Έλεγχος ελαστικότητας

4) Αξιολόγηση δύναμης κάτω άκρων

5) Αξιολόγηση ταχύτητας

6) Πελματογράφημα

Με τα αποτελέσματα παραδίδεται ατομικός φάκελος σε κάθε αθλητή!

Ασκήσεις Ψυχολογίας

Ο Καθηγητής Πανεπιστημίου και συνεργάτης της Ακαδημίας μας, Αθλητικός Ψυχολόγος κ. Γιάννης Ζαρώτηςθα μιλήσει στα παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2000 έως το 2005 για θέματα που άπτονται της Ψυχολογίας. Μέσα από ειδικές για την ηλικία τους ασκήσεις τα παιδιά θ' ανακαλύψουν έναν κόσμο που δεν γνώριζαν!

Διατροφή

Η διατροφή είναι από τα σημαντικοτερα στοιχεία στη ζωή ενός αθλητή και φυσικά στη ζωή κάθε ανθρώπου. Η Κλινική Διαιτολόγος κα Διονυσία Αργυροπούλουέχει ετοιμάσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα ενημέρωσης για το φλέγον ζήτημα της διατροφής και τα παιδιά που εχουν γεννηθεί από το 2000 έως το 2007 θα μάθουν μέσα από ειδικές κάρτες τι πρέπει να προσέχουν!

Ξεναγήσεις

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει φέτος 90 χρόνια ζωής και οι ξεναγήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Μουσείο του Ολυμπιακού και στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" θα είναι ... συλλεκτικές. Όλα τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή στα Camps θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν την ιστορία του συλλόγου και να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις που γράφει ιστορία η αγαπημένη τους ομάδα!

Ημερομηνίες Summer Camp 2015

Α’ περίοδος: 15-19 Ιουνίου 2015

Β’ περίοδος: 22-26 Ιουνίου 2015

Πληροφορίες και ενημέρωση για τα Camps

Από Δευτέρα έως και Παρασκευή (10:00-17:00)

Τηλέφωνο: 210-3418000 (10:00-17:00)

Fax: 210-3418002

Email: [email protected]".

Η τελευταία... συνεδρία

Την ευκαιρία να συζητήσουν για τελευταία φορά σ' αυτή την αγωνιστική περίοδο με τον Αθλητικό Ψυχολόγο της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, κ. Γιάννη Ζαρώτη, είχαν οι παίκτες της Κ-20. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές όλο τον χρόνο είχαν ομαδικές αλλά και ατομικές συναντήσεις με τον κ. Ζαρώτη ο οποίος μαζί με τους προπονητές τους, προσπαθούσε να τους βοηθήσει με τις γνώσεις του σε θέματα που αφορούσαν την καθημερινότητα τους αλλά και σε κάποια που έχουν σχέση με το... αύριο των παιδιών. Η τελευταία συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου των εγκαταστάσεων του Ρέντη και ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και για τις δυο πλευρές. Φυσικά συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν με όλες τις ομάδες της Ακαδημίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ