ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκίνησε η προετοιμασία για Πανιώνιο με 3 απουσίες

Ξεκίνησε η προετοιμασία για Πανιώνιο με 3 απουσίες
INTIME SPORTS

Η ξεκούραση έλαβε τέλος για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που πλέον ετοιμάζονται για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (Σάββατο 15/12, 19:30). Σιόβας, Τοροσίδης και Ζαραδούκας δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Μετά το μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και το ρεπό της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων, αφού το ματς με τον Πανιώνιο πλησιάζει (Σάββατο 15/12, 19:30).

Οι Πειραιώτες προπονήθηκαν το πρωί της Τρίτης στου Ρέντη, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να μην έχει τρεις ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Πρόκειται για τον τραυματία (στο δικέφαλο μηριαίο αριστέρα) Δημήτρη Σιόβα που έκανε θεραπεία, τον Τοροσίδη που έκανε αποθεραπεία και τον Γιάννη Ζαραδούκα που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική.

Κατά τ' άλλα, οι Πειραιώτες δούλεψαν στις ασκήσεις τεχνικής και τακτικής, έπαιξαν κατοχή της μπάλας και το πρέσινγκ σε "πρώτο πλάνο" και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό συνέχισαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις στα τελειώματα των φάσεων και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο.

Η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη για τις 16:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ