ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Αστάνα

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Αστάνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στην Αστάνα (20/10, 22:05) ξεκίνησε ο Ολυμπιακός με την προπόνηση της Δευτέρας (17/10). Μπήκε και ο Μανιάτης, όπως αναμενόταν.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού είναι σε ευρωπαϊκό φόντο, καθώς για την Πέμπτη (20/10, 22:05) είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση με την Αστάνα στο "Γ. Καραϊσκάκης", για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Με την προπόνηση που διεξήχθη την Δευτέρα (17/10) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τους Καζάκους, όπου η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΑΠΟΕΛ την 2η αγωνιστική.

Με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή, ο Πάουλο Μπέντο μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του υπολογίζοντας στον Κώστα Φορτούνη, που μοιάζει να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα και ουσιαστικά του στέρησαν την συμμετοχή στο ματς με τον Πανιώνιο.

Ο Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια από την πλευρά του εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο σημείο του τραυματισμού του, ωστόσο θέλει οπωσδήποτε να προλάβει το παιχνίδι. Κάνει αγώνα δρόμου ο Ισπανός μπακ για να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του και ο ίδιος είναι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρει.

Ξεχωριστής αναφοράς χρήζει η επάνοδος του Γιάννη Μανιάτη στις προπονήσεις μαζί με την ομάδα. Μια εξέλιξη αναμενόμενη, καθώς ουσιαστικά την είχε προαναγγείλει ο Μπέντο, ενώ είχε προηγηθεί και η συνάντηση του Έλληνα διεθνή μέσου με τον Πορτογάλο τεχνικό και τον Φρανσουά Μοδέστο.

Μετά από ένα διάστημα περίπου 2,5 μήνων, ο Μανιάτης μπήκε ξανά σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μαζί με τους συμπαίκτες του.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο δίδυμος αδερφός του... Φιγκέιρας
Στο ΣΕΦ ο Φορτούνης
Λάμψη Θρύλου στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Αυτοί σφυρίζουν τις ελληνικές ομάδες στα ματς του Europa
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ