ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ξεκινάμε από την αρχή"

"Ξεκινάμε από την αρχή"
Ολυμπιακός ομάδα σήμα

Ο Ολυμπιακός γνώρισε τραγικό αποκλεισμό από την Χάποελ Μπερ Σεβά και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες στο στρατόπεδο των Πειραιωτών.

Αποτυχία. Είναι η μόνη η λέξη που ταιριάζει στο "ναυάγιο" του Ολυμπιακού στο "Turner Stadium", όπου οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με σκορ 1-0 από την Χάποελ Μπερ Σεβά και συνδυασμό με το 0-0 της πρώτης αναμέτρησης του Φαλήρου αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League.

Ποιο είναι η πρώτη αντίδραση των ανθρώπων του Ολυμπιακού; "Ξεκινάμε από την αρχή". Τι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο; Σίγουρα κάποιοι ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν άμεσα παρελθόν από την ομάδα. Και κάποιοι καινούριοι θα προστεθούν στο ρόστερ.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ζήτημα και με τον Βίκτορ Σάντσεθ. Η... μπάλα του αποκλεισμού μπορεί να πάρει και τον Ισπανό τεχνικό, ενώ ενδέχεται οι αλλαγές να αγγίξουν και στελέχη του συλλόγου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε προϊδεάσει για κάτι τέτοιο μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης", όταν είχε κατέβει στα αποδυτήρια της ομάδας του προαναγγέλλοντας "εκκαθαρίσεις" σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός έμενε εκτός συνέχειας από τους Ισραηλινούς.

Και όπως όλα δείχνουν οι "εκκαθαρίσεις" αυτές θα μπουν άμεσα σε εφαρμογή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ