ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκαθαρίζει για Μακούν

Aston Villa's Jean Makoun congratulates with Stewart Downing after creating the opening goal during the Barclays Premier League match at Villa Park, Birmingham.
Μακούν PA WIRE/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Ο Ζαν Μακούν θα συναντηθεί με τον προπονητή της Άστον Βίλα κι αν όλα πάνε θα καλά θα πάρει το ΟΚ για να έρθει στον Ολυμπιακό.

Η υπόθεση της απόκτησης του Καμερουνέζου άσου Ζαν Μακούν αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, αφού ο ποδοσφαιριστής θα επιδιώξει συνάντηση με τον προπονητή της Άστον Βίλα για να δώσει ένα τέλος στο όλο σίριαλ.

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τον 28χρονο μέσο και πλέον το μόνο που απομένει είναι να καθίσει ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η ομάδα του.

Όπως αναφέρουν και βρετανικά ΜΜΕ ο Άλεξ ΜακΛις ζήτησε από την διοίκηση των "χωριατών" να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Μακούν και στη συνέχεια να γίνει είτε πώληση, είτε δανεισμός του Καμερουνέζου με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Όπως και να έχει ο Μακούν θα συναντηθεί την Τετάρτη με τον προπονητή του κι εκεί θα ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί με το μέλλον του στην Άστον Βίλα. Αν η αγγλική ομάδα επιμείνει στην πώληση του παίκτη, τότε είναι αρκετά δύσκολο οι ερυθρόλευκοι να δώσουν περί τα 5 εκ. ευρώ.

Αν όμως δοθεί το πράσινο φως για τον δανεισμό του τα πράγματα θα είναι με τον μέρος των Πειραιωτών.

Τελειώνει και του Αμπντούν

Η απόφαση της ΕΕΑ να αποβάλει Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα από το πρωτάθλημα κάνει ακόμα πιο εύκολο το έργο του Ολυμπιακού στην υπόθεση του Αμπντούν, αφού ο Αλγερινός άσος αναμένεται να μείνει ελεύθερος. Μόλις αυτό συμβεί, οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ