ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκαθαρίζει του Εμενίκε του Σίβασπορ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μπεν, Εμενίκε EUROKINISSI SPORTS

Ο Σαμέτ Αϊμπάμπα θα αποφασίσει για τη μετεγγραφή ή όχι του Εμάνουελ Εμενίκε στη Σίβασπορ, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.

Ο Εμάνουελ Εμενίκε αποτελεί ξένο σώμα για τον Ολυμπιακό εδώ και λίγο καιρό, αφού δεν υπολογίζεται από τους Πειραιώτες, οι οποίοι θέλουν να τον ξεφορτωθούν και να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο. Η επένδυση δεν βγήκε, γι' αυτό και στόχος είναι να πουληθεί, ώστε τουλάχιστον να περιοριστεί η χασούρα.

Ο προβληματικός χαρακτήρας του και η αγωνιστική του αστάθεια αποτελέσαν τροχοπέδη για να μπορέσει να στεριώσει στο λιμάνι και να δείξει αυτά που (δεδομένα) μπορεί, αλλά δεν έβγαλε ποτέ στο χορτάρι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, που απλά επιβεβαίωσαν τον κανόνα.

Ο Νιγηριανός φορ θέλει να επιστρέψει στη γειτονική Τουρκία και η Σίβασπορ είναι η ομάδα που βρίσκεται πιο κοντά στην απόκτησή του. Ο ίδιος έχει διαμηνύσει ότι ενδιαφέρεται να αγωνιστεί εκεί, όμως η τελική απόφαση ανήκει στον προπονητής της, Σαμέτ Αϊμπάμπα. Εκείνος έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Το ρεπορτάζ από τη χώρα αναφέρει πως ο Εμενίκε περιμένει να δει τι θα αποφασίσει ο κόουτς, ο οποίος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Ακόμα δεν έχει τελειώσει και του Κονέ στη Λεβάντε (στην τελική ευθεία το deal), ώστε να υπάρξει το κενό στην επίθεση, το οποίο θα μπορεί να καλύψει ο Αφρικανός επιθετικός.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ