ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξαναμπλέκουν Νασρί με Ολυμπιακό!

Sevilla's Samir Nasri celebrates after scoring during the Champions League Group H soccer match between Dinamo Zagreb and Sevilla, at the Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, Tuesday, Oct. 18, 2016. (AP Photo/Darko Bandic)
Νασρί (AP Photo/Darko Bandic) AP

Ο 30χρονος Γάλλος μέσος, Σαμίρ Νασρί, έμεινε ελεύθερος από την Αντάλιασπορ και το όνομά του έχει μπλεχτεί με τους "ερυθρόλευκους", τη Νιούκαστλ, ομάδα από το MLS και την Γαλατασαράι.

Η κλεψύδρα αδειάζει, η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται, αλλά υπάρχει ένα ανοικτό παραθυράκι για τους ελεύθερους. Ο Σαμίρ Νασρί για παράδειγμα έμεινε ελεύθερος από την Αντάλιασπορ και στο εξωτερικό ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός έχει κλείσει ραντεβού με τον μάνατζέρ του για το βράδυ της Τετάρτης (31/1).

Εκτός από τον Ολυμπιακό όμως, πηγές από το εξωτερικό βάζουν στο «κόλπο» την Γαλατασαράι, την Νιούκαστλ, αλλά και μία ομάδα από τοMLS. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νασρί εδώ και μέρες έλεγε στους ιθύνοντες της Αντάλιασπορ ότι πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ.

Προς το παρόν από την πειραϊκή ΠΑΕ δεν υπάρχει κάποια αντίδραση. Η μοναδική αντίδραση για τον Νασρί ήταν στις 8 Ιανουαρίου, όταν είχε ξανακουστεί το όνομά του για τον Ολυμπιακό. Τι έλεγαν τότε από το Λιμάνι; Ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον 30χρονο Γάλλο άσο. Για να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν ή θα διαψευστούν ξανά τα όσα ακούγονται από το εξωτερικό για τον Νασρί.

AP Photo/Darko Bandic

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ