ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξανά στη Μάλαγα ο Ουσίγιος

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΠΕΣΝΙΚ ΧΑΣΙ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Ουσίγιος EUROKINISSI SPORTS

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση "διαζυγίου" με τον Ολυμπιακό, η Μάλαγα επισημοποίησε την επιστροφή του Μάριο Ουσίγιος. Ο Αργεντινός σμίγει στους Ανδαλουσιάνους με τον Μίτσελ.

Πριν προσληφθεί στον Ολυμπιακό ο Μάριο Ουσίγιος, εργαζόταν για μια τριετία στη Μάλαγα. Ο Αργεντινός έμεινε στο λιμάνι για τέσσερις μήνες και επτά ημέρες, αφού το βράδυ της Δευτέρας (9/10) οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους.

Λίγα λεπτά μετά την επίσημη ενημέρωση των Πειραιωτών, η Μάλαγα ανακοίνωσε ότι ο Ουσίγιος επιστρέφει σε αυτή. " Ο Ουσίγιος ήταν μέχρι πρότινος αθλητικός διευθυντής στους πρωταθλητές Ελλάδας. Αφού συμφώνησε να αποχωρήσει, έρχεται πίσω στο... σπίτι του, για ένα νέο πρότζεκτ στην καριέρα του" ανέφερε μεταξύ άλλων η Μάλαγα.

Ο 58χρονος αναλαμβάνει το ίδιο πόστο στην ομάδα της Ισπανίας, αυτό του αθλητικού διευθυντή, αντικαθιστώντας τον Φρανσέσκ Αρνάου. Υπενθυμίζεται ότι προπονητής στη Μάλαγα είναι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, ενώ εκεί παίζει και ο Ρομπέρτο, ένας ακόμη πρώην "ερυθρόλευκος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τέλος ο Ουσίγιος από τον Ολυμπιακό
Ο Κοβάτσεβιτς φαβορί για αθλητικός διευθυντής στον Ολυμπιακό

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ