ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξανά στα ερυθρόλευκα ο Μιραλάς!

Ξανά στα ερυθρόλευκα ο Μιραλάς!
Μιραλάς

Σε οριστική συμφωνία με την Έβερτον για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς ήρθε ο Ολυμπιακός. Ο Βέλγος επιστρέφει στο Λιμάνι!

Είναι γεγονός, ο Κέβιν Μιραλάς επιστρέφει στον Ολυμπιακό! Οι Πειραιώτες ήρθαν σε πλήρη και οριστική συμφωνία με την Έβερτον αργά το βράδυ του Σαββάτου (6/1) και ο Βέλγος διεθνής κυνηγός "δένει" ξανά στο Λιμάνι μετά από 5,5 χρόνια!

Μια πολύ δύσκολη υπόθεση είχε αίσιο τέλος για τους "ερυθρόλευκους", που μετά από μεγάλη υπομονή, κινήσεις τακτικής, διαψεύσεις, μα κυρίως την επιμονή του Βαγγέλη Μαρινάκη, κάνουν πραγματικότητα μια σπουδαία μεταγραφή. Εξέλιξη την οποία ουσιαστικά είχε προαναγγείλει νωρίτερα μέσα στην ημέρα, τόσο το Sport24.gr, όσο και ο Sport24 Radio 103,3.

Ο ίδιος ο Μιραλάς έπαιξε φυσικά τον δικό του ρόλο, αφού φρόντισε με τον τρόπο του να καταστήσει σαφές στην Έβερτον πως δεν τον ενδιέφερε η προοπτική πώλησης του σε άλλο αγγλικό σύλλογο, ούτε καν η μετακόμιση του σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το γαλλικό.

Ο 30χρονος διεθνής κυνηγός ξεκαθάρισε πως ήθελε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, πιέζοντας για τις εξελίξεις. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε δώσει εντολή στους συνεργάτες του να εξαντλήσουν κάθε οικονομικό περιθώριο για να φέρουν πίσω τον Μιραλάς και κάπως έτσι το βράδυ του Σαββάτου οι "ερυθρόλευκοι" πυροδότησαν την μεταγραφική βόμβα!

Ο Βέλγος είχε αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό με προορισμό την Έβερτον στις 19 Αυγούστου του 2012, με λίγο περισσότερα από 7 εκατ. ευρώ. Μετά από 186 εμφανίσεις (10895 αγωνιστικά λεπτά), 38 γκολ, 34 ασίστ και 5,5 χρόνια στην Premier League με τη φανέλα των "ζαχαρωτών", ο Κέβιν Μιραλάς ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα, σε μια επιστροφή που σκορπά φρενίτιδα ενθουσιασμού στον κόσμο των Πειραιωτών!

Οι πρώτες πληροφορίες από την Αγγλία θέλουν τη μεταγραφή να γίνεται με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες και υποχρεωτική αγορά του παίκτη το καλοκαίρι, έναντι ενός ποσού κοντά στα 6 εκατ. ευρώ.

Ο 30χρονος κυνηγός στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης σε Σεντ-Ετιέν (69 συμ., 5 γκολ, 4 ασίστ) και Λιλ (92 συμ., 12 γκολ, 7 ασίστ), ενώ με την εθνική Βελγίου μετρά 59 εμφανίσεις με απολογισμό 10 γκολ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ