ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξανά Καρίγιο για Ολυμπιακό!

Ξανά Καρίγιο για Ολυμπιακό!

Ο25χρονοςΑργεντινόςεπιθετικός είχε απασχολήσει και πέρσι τον Ολυμπιακό, αλλά η Εστουντιάντες τον παραχώρησε έναντι 8,8εκ ευρώ στους Μονεγάσκους. Στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι οι “ερυθρόλευκοι” παρακολουθούν και τώρα την περίπτωσή του.

Πάλι ο Καρίγιο στο στόχαστρο του Ολυμπιακού! Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι ο25χρονοςΑργεντινός επιθετικός βλέπει το όνομά του να κυκλοφορεί στην πιάτσα ως ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζουν στον Πειραιά.

Σύμφωνα με τους Γάλλους, οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν βγάλει από τη λίστα τους τον Γκουίντο Καρίγιο, ο οποίος πέρσι είχε απασχολήσει για αρκετό καιρό τον Ολυμπιακό, αλλά η Εστουντιάντες τον παραχώρησε τελικά στη Μονακό έναντι 8.8 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο Πριγκιπάτο όμως δεν τα βρήκε όπως τα περίμενε. Έχει 29 συμμετοχές με τη φανέλα της Μονακό, έχει σκοράρει μόλις 4 φορές στο Σαμπιονά, αλλά μόνο σε 15 ματς ξεκίνησε βασικός. Μάλιστα, τον Ιανουάριο είχε ακουστεί έντονα και το ενδεχόμενο να επέστρεφε δανεικός στην Εστουντιάντες.

Στο Μόντε Κάρλο λοιπόν υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί ξανά ζεστά την περίπτωση του Καρίγιο.Μάλιστα, οι πληροφορίες τους αναφέρουν ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα επιδιώξουν να τον πάρουν με τη μορφή δανεισμού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ