ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξανά η Ρόμα για Μαζουακού

Ξανά η Ρόμα για Μαζουακού
Μαζουακού ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά τη Μονακό που έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού, δημοσίευμα στην Ιταλία φέρνει και τη Ρόμα να εξετάζει την περίπτωσή του.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Αρτούρ Μαζουακού θα αποτελέσει ένα από ταhot ονόματα του καλοκαιριού σε ό,τι έχει να κάνει με τη λίστα των ποδοσφαιριστών που είναι προς αποχώρηση από το λιμάνι.

Ο Γάλλος αριστερός μπακ παρακολουθείται στενά από τη Μονακό, κάτι που παραδέχονται ανοικτάκαι στο Πριγκιπάτο. Μέχρι και στη φιέστα με την Καλλονή έστειλαν άνθρωπο οι Μονεγάσκοι για να τον παρακολουθήσουν και αναμένεται με το που τελειώσει η αγωνιστική περίοδος, να καταφθάσει στα γραφεία της ΠΑΕ και η πρώτη πρόταση...

Σημερινό (23/4) δημοσίευμα όμως στην Ιταλία που ασχολείται με τα θέματα της Ρόμα αλλά και η κορυφαία αθλητική εφημερίδα της γειτονικής χώρας “Gazzetta dello Sport”,επαναφέρουν το ενδιαφέρον και των “τζιαλορόσι”.

Οι Ρωμαίοι βρίσκονται σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για να αποκτήσουν το 100% των δικαιωμάτων του Λούκας Ντιν, όμως, δεν φαίνεται να βαδίζουν σε καλό δρόμο...

Για αυτό το λόγο ξαναθυμήθηκαν τον Γάλλο αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, με τον οποίο είχαν ασχοληθεί και πέρσι το καλοκαίρι. Μάλιστα, η φημολογία της εποχής έκανε λόγο ακόμα και για πρόταση 6 εκατομμυρίων ευρώ της Ρόμα, που φυσικά δεν άφησε ικανοποιημένους τους “ερυθρόλευκους”. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι οι Πειραιώτες δεν εξέταζαν καμία πρόταση κάτω των10 εκατομμυρίωνευρώ!

Με πόσα χρήματα μπορεί να πωληθεί φέτος ο Γάλλος; Ακούγεται στην πιάτσα των μάνατζερότι στον Ολυμπιακό θα εξετάσουν πλέον σοβαράκαι προτάσεις κοντά στα 8εκ. ευρώ. Αυτό θα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη μέτρια χρονιά που έχει κάνει ο Αρτούρ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ