ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ξανά για Πουλίδο η Τσίβας"

"Ξανά για Πουλίδο η Τσίβας"
INTIME SPORTS

Ο Μεξικανός επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο, φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Τσίβας Γουαδαλαχάρα, σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας.

Μπορεί ο πρόεδρος της Τσίβας, Χόρχε Βεργκάρα, να αρνήθηκε το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ομάδας από τη Γουαδαλαχάρα για τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο, ωστόσο σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Μεξικού αυτό υφίσταται.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η "Estoenlinea", τις διαπραγματεύσεις έχει αναλάβει ο τεχνικός διευθυντής της Τσίβας, Χοσέ Λουίς Ιγκέρα με σύμμαχο τη διευθέτηση της διαφοράς του "ερυθρόλευκου" επιθετικού με την Τίγκρες αλλά και το γεγονός ότι αυτός δε μετρά πολλά λεπτά συμμετοχής με τον Ολυμπιακό.

Η "Futbol Total" εξηγεί τη στάση που κρατά που η Τσίβας, αρνούμενη το ενδιαφέρον για τον Πουλίδο, θέλοντας να αποφύγει το κάζο του καλοκαιριού όταν και πάλι ήθελε τον Πουλίδο και μάλιστα διέρρεε ότι είναι κοντά στην απόκτησή σου.

Ο Άλαν Πουλίδο έχει μόνο μία συμμετοχή με τους "ερυθρόλευκους" τη φετινή σεζόν, στο εντός έδρας ματς Κυπέλλου με αντίπαλο τον Πλατανιά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ