ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξαφνικό προσωρινό εμπόδιο η Αλ Νασρ για Νιλμάρ

Ξαφνικό προσωρινό εμπόδιο η Αλ Νασρ για Νιλμάρ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Ντουμπάι και στη Βραζιλία, η ομάδα από τα Εμιράτα "φρενάρει" προσωρινά την μεταγραφή του Νιλμάρ στον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει πάντως ιδιαίτερη ανησυχία στο λιμάνι.

Από εκεί που ετοιμαζόταν να μπει στο αεροπλάνο ο Νιλμάρ, να αποθεωθεί από τον κόσμο και να ανακοινωθεί στη συνέχεια από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, φαίνεται πώς έχει προκύψει ένα μικρό "εμπόδιο" που – σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Ντουμπάι – φαίνεται να το έχει υψώσει η Αλ Νασρ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν τον υπολογίζει στην ομάδα του στο Ντουμπάι, ο Ολυμπιακός τον θέλει διακαώς και το έχει δείξει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο (σ.σ. μέχρι και ιδιωτικό τζετ θα τον έφερνε από την Αραβία).

Κάπου εκεί όμως αρχίζει προφανώς η Αλ Νασρ να κάνει τα... παιχνιδάκια της, αφού φαίνεται πώς έχει κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες με τον ποδοσφαιριστή και προς το παρόν δεν δείχνει διατεθειμένη να τις λύσει.

Κάποιες πληροφορίες από το Ντουμπάι αναφέρουν ότι η Αλ Νασρ θέλει να πάρει και εκείνη με τη σειρά της ένα ποσό από τον Ολυμπιακό. Κάποιες άλλες πηγές, πάλι από την Αραβία, υποστηρίζουν ότι ο Νιλμάρ περιμένει να πάρει ο ίδιος κάποια χρωστούμενα!

Ποια είναι η αλήθεια; Θα φανεί τις επόμενες ώρες πού ακριβώς "κόλλησε" προσωρινά το θέμα. Πάντως, ο Νιλμάρ βρίσκεται μία ανάσα από το να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει και συμφώνησε με τον παίκτη. Αυτό που απομένει είναι η Αλ Νασρ να μην "φρενάρει" από το πουθενά τη μετακίνησή του στην Ελλάδα. Δεν εκφράζεται πάντως κάποια ανησυχία.

Ο μόνος προβληματισμός ίσως έχει να κάνει με το τρέξιμο που πρέπει να ρίξει η ομάδα του Πειραιά να τον δηλώσει στη λίστα της UEFA για το ματς με την Αρούκα μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (17/8).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μαρτίνς: "Να γίνω μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού"
Χιμένεθ: "Ο Νιλμάρ της Βιγιαρεάλ θα κάνει μεγάλη σεζόν"
Η πτήση του Ολυμπιακού για Πόρτο
"Χτυπάει" και Αργεντινό εξτρέμ ο Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ