ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξαφνικά στο Ρέντη ο Μαρινάκης

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Μαρινάκης EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης (20/4) το προπονητικό κέντρο για να μιλήσει με τους παίκτες ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα και… όχι μόνο!

Δεν ήταν από τις επισκέψεις που περίμεναν οι παίκτες. Τρεις μέρες πριν από τον «τελικό» με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να περάσει μία βόλτα από το Ρέντη και να μιλήσει σε όλη την ομάδα…

Ουσιαστικά, πήγε στο προπονητικό κέντρο για να ζητήσει από τους παίκτες να κάνουν το καθήκον τους την Κυριακή (23/4) και να νικήσουν τους Ηπειρώτες. Δεν του αρκεί ο βαθμός της ισοπαλίας, ο οποίος επίσης χαρίζει τον τίτλο και μαθηματικά στον Ολυμπιακό. Η επιθυμία του είναι να εμφανιστούν οι «ερυθρόλευκοι» όπως πρέπει κόντρα στον «Άγιαξ της Ηπείρου», να τιμήσουν τις φανέλες τους και να γιορτάσουν μαζί με τον κόσμο την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος.

Επίσης, έσπευσε να περάσει και ορισμένα μηνύματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μεταξύ άλλων τους έδωσε να καταλάβουν ότι ο σχεδιασμός για τη σεζόν 2017-18 έχει ξεκινήσει και πως τους παρουσιάζεται μία τεράστια ευκαιρία στα εναπομείναντα ματς, αρχής γενομένης με τον ΠΑΣ, να… ανανεώσουν τη θέση τους στο ερυθρόλευκο ρόστερ και για του χρόνου!

Συν τοις άλλοις, τους εξήγησε ότι είναι παθιασμένος με τον σύλλογο και για αυτό τον λόγο είναι αποφασισμένος να κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις για να εμφανιστεί τη νέα σεζόν ένας πολύ καλύτερος Ολυμπιακός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ