ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κρυψίνους ο Λεμονής ενόψει Πλατανιά!

Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Λεμονής EUROKINISSI SPORTS

Τα μπέρδεψε για τα καλά ο Τάκης Λεμονής στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού για το αποψινό ματς με τον Πλατανιά (19.30). Από εκεί που "φωτογράφιζε" Σισοκό για αριστερά, τώρα πήρε... κεφάλι ο Ντε Λα Μπέγια για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ακόμα ψάχνεται ο Λεμονής ή προσπαθεί να μην διαρρεύσει το παραμικρό προς τον Τύπο και κατ’ επέκταση να μην αποκαλυφθούν τα πλάνα του στον Γιώργο Παράσχο; Η ουσία είναι μία: Ο 57χρονος τεχνικός έχει καταφέρει να κρατήσει στην «τσίτα» όλους τους παίκτες του.

Δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του στο 100% όχι μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα, αλλά ούτε και για αυτούς που θα κάτσουν στον πάγκο. Μην ξεχνάμε ότι αποφάσισε για το σημερινό παιχνίδι με τον Πλατανιά (1/4, 19.30) να πάρει 20 παίκτες, όπερ σημαίνει ότι θα «κόψει» δύο την τελευταία στιγμή.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα; Ούτε λόγος! Ο Σισοκό από εκεί που έδειχνε μετά το τέλος του προγράμματος της Πέμπτης (30/3) ότι θα είναι το φαβορί, εξελίχθηκε σε… αουτσάιντερ στην τελευταία προπόνηση, αφού ο Λεμονής σαν να έδωσε την εντύπωση ότι θα πάει με τον Ντε Λα Μπέγια.

Ο «κακός χαμός» γίνεται για τα «φτερά» της επίθεσης με τους Μάριν, Ελιουνούσι και Μανθάτη να έχουν όλοι τις πιθανότητές τους για να ξεκινήσουν, αλλά και να κάτσουν στον πάγκο. Όσο για τα χαφ; Ο Ρομαό φαίνεται να είναι σίγουρος και μένει να φανεί ποιος από τους Καμπιάσο – Μάρτινς θα περάσει στο πλευρό του.

Γενικώς έκανε πολλές δοκιμές ο τεχνικός των Πειραιωτών, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν οι ποδοσφαιριστές να βγάλουν άκρη για το ποιος θα ξεκινήσει.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το τι θα κάνει με τον σέντερ φορ. Αν θα είναι ο Καρντόσο ή ο Ανσαριφάρντ. Ο Καρίμ έδειξε χθες (31/3) μια χαρά στην προπόνηση και το πιθανότερο είναι να δούμε τον Ιρανό στην κορυφή της επίθεσης.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, οι μόνοι σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρομαό και Φορτούνης. Μόνο έξι δηλαδή. Για τις υπόλοιπες θέσεις υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου με το πολύ ανακάτεμα που έχει ρίξει ο Λεμονής από τις αρχές της εβδομάδας στις προπονήσεις…

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ