ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κρίσιμη Πέμπτη για Ντε λα Μπέγια

Κρίσιμη Πέμπτη για Ντε λα Μπέγια
Ντε Λα Μπέγια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από την κατάσταση του στην προπόνηση της Πέμπτης (27/10), θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η συμμετοχή ή μη του Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια στο ματς του Σαββάτου (29/10) κόντρα στον Ατρόμητο.

Εκτός αναμετρήσεων με Αστάνα, ΠΑΟΚ και Πλατανιά έμεινε ο Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια. Ο Ισπανός μπακ ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο δάχτυλο του ποδιού και δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς.

Κάτι που θα δοκιμάσει στο πρόγραμμα της Πέμπτης (27/10) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Από την κατάσταση του θα εξαρτηθούν πολλά αναφορικά με τις πιθανότητες συμμετοχής στην σαββατιάτικη (29/10) αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Αν δεν μπορέσει ούτε την Πέμπτη να μπει σε κανονικό ρυθμό εκγύμνασης και χωρίς ενοχλήσεις, τότε ο Ντε λα Μπέγια θα μείνει λογικά εκτός μάχης για ένα ακόμη παιχνίδι, με τον Ρέτσο να παίρνει την θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο 18χρονος αμυντικός είχε αποβληθεί στη Νέα Σμύρνη και είδε από την κερκίδα το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έπαιξε το απόγευμα της Τετάρτης (26/10) βασικός απέναντι στον Πλατανιά (Κύπελλο Ελλάδας) και το ίδιο θα κάνει στο Περιστέρι το Σάββατο, αν ο Ισπανός συμπαίκτης του δεν προλάβει να είναι έτοιμος.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ