ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κρατάει ανοιχτή την θέση για Πουλίδο

Κρατάει ανοιχτή την θέση για Πουλίδο

Την στιγμή που επικρατεί ενθουσιασμός στην Παραγουάη για τον Μπενίτες, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να κρατά θέση ξένου ανοικτή για τον Πουλίδο, που περνά οικογενειακά αυτές τις μέρες στην Ιταλία.

Ενθουσιασμένοι είναι οι Παραγουανοί με τον Χόρχε Μπενίτες και την ευκαιρία που του δίνει ο Ολυμπιακός να αναδείξει το ταλέντο του στην Ευρώπη.

Οι αναφορές του Τύπου στη χώρα της Λατινικής Αμερικής είναι συχνές για τον 22χρονο φορ των "ερυθρολεύκων", που εφόσον συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής του ομάδας.

Ο φίλαθλος κόσμος στην Παραγουάη μοιάζει να περιμένει πολλά από τον "Κονέχο" και είναι χαρακτηριστικό πως στην ABC, ιστοσελίδα με την κορυφαία επισκεψιμότητα στην χώρα, το θέμα με την εμφάνιση του Μπενίτες κόντρα στην Καλλονή ήταν στην κορυφή του ενδιαφέροντος για αρκετές ημέρες.

Η επιμονή των Πειραιωτών σε νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, δεν εξαντλείται στον Μπενίτες, καθώς οι Πειραιώτες εξακολουθούν να κρατάνε ανοικτή την τελευταία θέση που έχουν στο ρόστερ για ξένο ποδοσφαιριστή προκειμένου να την δώσουν στον Άλαν Πουλίδο.

Η ταλαιπωρία του Μεξικανού διεθνή φορ φτάνει στο τέλος της καθώς αναμένεται η απόφαση του CAS που θα του επιτρέπει να παίξει στον Ολυμπιακό, όπου έχει ήδη υπογράψει για τα επόμενα 4,5 χρόνια. Ο Πουλίδο παράλληλα έχει ζητήσει την προσωρινή έκδοση δελτίου ώστε να ενσωματωθεί κανονικά στους Πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς τους τελευταίους έξι μήνες κάνει καθημερινά διπλές ατομικές προπονήσεις στην Ιταλία.

Ο 23χρονος επιθετικός περνά αυτές τις ημέρες μαζί με την οικογένεια του στην γειτονική χώρα και ανέβασε τις σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Κρατάει ανοιχτή την θέση για Πουλίδο
Κρατάει ανοιχτή την θέση για Πουλίδο
Κρατάει ανοιχτή την θέση για Πουλίδο
Κρατάει ανοιχτή την θέση για Πουλίδο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ