ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κουντέ στο Sport24.gr: "Είμαι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό"

Κουντέ στο Sport24.gr: "Είμαι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό"

Ο 22χρονος Καμερουνέζος μέσος της Ατλέτικο, Πιέρ Κουντέ, υποστηρίζει με δηλώσεις του στο Sport24.gr ότι βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Τέλος της εβδομάδας οι οριστικές εξελίξεις.

Ένα βήμα από τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό θεωρεί ότι βρίσκεται ο Πιέρ Κουντέ σε επικοινωνία που είχε μαζί του το Sport24.gr. Ο 22χρονος Καμερουμένος μέσος, υποστήριξε ότι το ισχυρό ενδιαφέρον των "ερυθρολεύκων" τον φέρει μια ανάσα από τη μετακίνησή του στην ομάδα του Πειραιά, ενώ παρέπεμψε για το τέλος της εβδομάδας τις οριστικές εξελίξεις στην υπόθεσή του.

"Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Μου μετέφερε ο ατζέντης μου το ισχυρό ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας. Η αλήθεια είναι ότι είχα προτάσεις κι από άλλες ομάδες. Από την Ισπανία, τη Γερμανία. Αλλά, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού από την πρώτη στιγμή, ήταν πολύ δυνατό. Στο τέλος της εβδομάδας περιμένω να με φωνάξουν από την Ατλέτικο για να ολοκληρωθεί. Περιμένω νέα στο τέλος της εβδομάδας", υποστήριξε αρχικά.

Ο Αφρικανός τόνισε ότι από τη στιγμή που προέκυψε το "ερυθρόλευκο" ενδιαφέρον, "παραμέρισε" τις άλλες προτάσεις που είχε: "Από τη στιγμή που μπήκε ο Ολυμπιακός, ήταν η καλύτερη επιλογή από τις άλλες που είχα. Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό, είναι μια γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα. Αν και γνωρίζω τα ονόματα του προπονητή και πολλών παικτών, δεν έχω μιλήσει ακόμη. Είμαι σε διακοπές και περιμένω να με φωνάξει η Ατλέτικο για τις τελικές διαπραγματεύσεις".

Ο Πιέρ Κουντέ γεννήθηκε στη Λιμπέ στις 26 Ιουλίου του 1995 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Αλκομπένδας, πριν μετακινηθεί στις αντίστοιχες της Ατλέτικο. Το 2014 προβιβάστηκε στην Ατλέτικο Β', ενώ δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Εξτρεμαδούρα και Γρανάδα. Με τη "γρανά" τη σεζόν που μόλις τελείωσε είχε πέντε γκολ σε 37 συμμετοχές (οι 27 στην αρχική ενδεκάδα) στη Segunda Division.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ