ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κούτρης: "Πρωταθλητές και στο τέλος"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Λεονάρντο Κούτρης μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV μετά τη νίκη των Πειραιωτών επί του ΠΑΣ Γιάννινα για την 15η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 χάρη στο γκολ του Μάρκο Μάριν στο 63ο λεπτό με υπέροχο δεξί διαγώνιο σουτ και αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα, αφού εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ.

Πλέον, οι Πειραιώτες μετρούν 32 βαθμούς, είναι μόνοι πρώτοι, με την Ένωση και τον ΠΑΟΚ να έπονται με έναν πόντο λιγότερο, ενώ τέταρτος είναι Ατρόμητος με 30 βαθμούς. Ο Λεονάρντο Κούτρης, παίκτης του ΠΑΣ πέρυσι, μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV.

"Ηταν ένα σημαντικό παιχνίδι, ιδιαίτερο και για μένα, καθώς αντιμετώπιζα την πρώην ομάδα μου. Θέλαμε στο τελευταίο ματς εντός έδρας γι' αυτή την χρονιά να τελειώσουμε με νίκη και να εκμεταλλευτούμε την γκέλα της ΑΕΚ και να βρεθούμε μόνοι πρώτοι.

Θεωρώ ότι τα καταφέραμε. Ηταν ένα δύσκολο ματς εξ αρχής, το ξέραμε, αλλά τα καταφέραμε, πήραμε τους τρεις πόντους που είναι πολύ πολύτιμοι για τη συνέχεια της σεζόν.

Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να είμαστε πρωταθλητές όχι μόνο χειμώνα, αλλά και στο τέλος", ανέφερε ο Έλληνας ακραίος μπακ του Ολυμπιακού, δίνοντας το... στίγμα ενόψει του β' γύρου του πρωταθλήματος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ