ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κούτρης: "Ο καθένας έχει καταλάβει τι λάθη έχει κάνει"

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεονάρντο Κούτρης υποστήριξε ότι μαζί με τους συμπαίκτες του έχουν κάνει την αυτοκριτική τους για τη φετινή εικόνα του Ολυμπιακού και εξέφρασε την αισοδοξία του για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε τις δηλώσεις του 23χρονου μπακ στην κάμερα της NOVA, ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα τη Δευτέρα (16/4, 19:30) στο "Γ. Καραϊσκάκης", για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος:

Τέσσερις αγωνιστικές έχουν μείνει για το τέλος της σεζόν. Ποιος είναι ο στόχος σας στο υπόλοιπο;

Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο να νικήσει σε όλα τα παιχνίδια. Κι αυτό που μένει να κάνουμε, το μόνο που μπορούμε να κάνει είναι να κερδίσουμε τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν. Θα κοιτάξουμε πρώτα το ματς της Δευτέρας με την Κέρκυρα.

Είναι ένα επικίνδυνο ματς, καθώς η Κέρκυρα ψάχνει βαθμούς για τη σωτηρία της. Θα είναι "σφιχτή", θα είναι δύσκολο να τους διασπάσεις. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας.

Ελπίζω πώς με τη βοήθεια του κόσμου, που θα τον έχουμε μετά από καιρό στο πλευρό μας, να μας δώσει τη δύναμη που μας δίνει πάντα και να πάρουμε τους 3 βαθμούς και να κοιτάξουμε από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Μετά από δυόμιση μήνες θα έχει ξανά κόσμο στο Καραϊσκάκη…

Εντάξει, είναι δύσκολο αυτό για μας. Γιατί ο κόσμος είναι η δύναμή μας και το στήριγμά μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα τον έχουμε και πάλι κοντά μας.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού δείχνει αποφασιστικότητα να "τρέξει" από νωρίς τα θέματα που αφορούν στον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Αυτό φάνηκε με την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας με τον κ. Μαρτίνς. Είναι τα μονοπάτι που θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό ξανά στην κορυφή;

Φέτος ήταν μια κακή χρονιά για το σύλλογο. Το ότι δεν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και πώς μείναμε έξω από το Κύπελλο, θεωρώ ότι είναι απογοητευτικό για τον σύλλογο του Ολυμπιακού. Που κάθε χρόνο έχει ως στόχο το τρόπαιο.

Θεωρώ ότι τα λάθη που γίναν φέτος, να μας γίνουν μάθημα για την συνέχεια. Και θεωρώ ότι η διοίκηση από την πλευρά της θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες.

Πώς είναι το κλίμα εντός των τειχών και των αποδυτηρίων;

Ο καθένας έχει καταλάβει τι λάθη έχει κάνει κι έχουμε αναλάβει τις ευθύνες μας. Θεωρώ ότι έχουμε συμμαζευτεί λίγο μεταξύ μας, έχουν μιλήσει μεταξύ μας και έχουμε πει να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, με τέσσερις νίκες.

Προλάβατε να γνωρίσετε τον νέο προπονητή;

Όχι, δεν τον έχουμε γνωρίσει…

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πέντε μέρες "φροντιστήρια" στον Μαρτίνς
Ο Λάτσι σκόραρε με την Αζαξιό ως αλλαγή του Καμαρά
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ