ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κούτρης: "Έχουμε άλλα 90 λεπτά"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεονάρντο Κούτρης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη νίκη στο Βελιγράδι, ωστόσο τόνισε πως μένουν άλλα 90 λεπτά στη ρεβάνς για την πρόκριση. "Κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής μας", υποστήριξε ο Μανώλης Σιώπης.

Δικαιολογημένα χαρούμενος ήταν ο Λεονάρντο Κούτρης μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι. Τόσο για τη νίκη του Ολυμπιακού, όσο και την δική του παρουσία στο ματς.

Ο αριστεροπόδαρος μπακ ωστόσο, υποστήριξε ότι η υπόθεση - πρόκριση δεν έχει τελειώσει ακόμη, αφού απομένουν άλλα 90 λεπτά παιχνιδιού στη ρεβάνς (2/8, 21:45) του "Γ. Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κούτρη στη NOVA:

"Σίγουρα ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή και για εμένα και για την ομάδα. Πιστεύω ότι συγκεντρωθήκαμε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι, το είχαμε επεξεργαστεί πολύ καλά στο μυαλό μας και θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ καλό ματς σε μία πολύ καυτή έδρα.

Χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά επανήλθαμε γρήγορα. Όλα τα παιδιά ήταν καταπληκτικά, αλλά μην ξεχνάμε ότι έχουμε άλλα 90 λεπτά στην έδρα μας.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν τελείωσε τίποτα. Με τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε την πρόκριση", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ελληνοβραζιλιάνου μπακ.

Για το ρόστερ: "Το ρόστερ είναι μεγάλο φέτος. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, οι οποίοι ήταν εκτός αποστολής. Σίγουρα ο Κώστας ήταν μια σημαντική απώλεια για εμάς, αλλά πρώτα από όλα βοήθησε τον εαυτό του που δεν έπαιξε, αλλά και την ομάδα. Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά, που είτε κάθονταν στον πάγκο, είτε δεν ήταν μαζί μας μπορούν να βοηθήσουν όποτε χρειαστούν".

Για τον λαό της ομάδας: "Ο κόσμος του Ολυμπιακού πάντα μας στηρίζει. Θεωρώ ότι θα δώσει βροντερό παρών και με τη φωνή του και τη στήριξη του θα πάρουμε την πρόκριση που τόσο θέλουμε".

ΣΙΩΠΗΣ: "Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ"

Ο Μανώλης Σιώπης στην τοποθέτηση του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι οι παίκτες ακολούθησαν τις οδηγίες του Μπέσνικ Χάσι, στάθηκε στην εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου και υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός έχει πολλές επιλογές στο ρόστερ του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σιώπη στη NOVA:

"Δουλέψαμε πολύ καλά πάνω σε αυτό το ματς. Κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής μας. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα, βγάλαμε αυτά που μας είχε πει ο κόουτς και πήραμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για πρόκριση.

Από την αρχή που ξεκινήσαμε προετοιμασία πιστεύαμε στις δυνατότητες μας και το αποδείξαμε μέσα στο γήπεδο. Κοιτάμε το επόμενο ματς, να πάμε στην επόμενη φάση γιατί εκεί πρέπει να βρισκόμαστε και μετά να περάσουμε στους ομίλους του Champions League.

Η ομάδα έχει επιλογές. Είχαμε την ατυχία τελευταία στιγμή με τον Κώστα, αλλά για αυτό είμαστε Ολυμπιακός γιατί πρέπει και έχουμε επιλογές. Και το δείχνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Θέλουμε τον κόσμο να είναι κοντά μας γιατί τον χρειαζόμαστε και η πρόκριση θα είναι όλη γι’ αυτόν".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θεοδωρίδης: "Τα αντικείμενα έριξαν κάτι... περίεργοι από την Ελλάδα"
Ο "κομμένος" τους... έκοψε τον βήχα
Πρόεδρος Παρτίζαν: "Ο διαιτητής ήταν ο 12ος παίκτης του Ολυμπιακού"
Γεωργακόπουλος: Αλβανός προπονητής; Δεν είναι ανέκδοτο!
Διαμαντόπουλος: Τhe Journey Starts Now
Δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα ο Μίλιτς, έξω ο Ελιουνούσι
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ