ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κούτρης: "Δύσκολο τρίμηνο για εμένα αυτό του τραυματισμού"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για το διάστημα που πέρασε εκτός αγωνιστικής δράσης και την επιστροφή του μίλησε ο Λεονάρντο Κούτρης, εκφράζοντας την σιγουριά του πως ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για το πρώτο επίσημο ματς της νέας περιόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 23χρονου μπακ στην κάμερα της NOVA, μετά το φιλικό με την Σιντ Τρούιντεν, όπου αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στις 22 Απριλίου:

"Ήταν ένα διάστημα τριών μηνών που ήταν πολύ δύσκολο και πρωτόγνωρο για εμένα γιατί πρώτη φορά είχα έναν σοβαρό τραυματισμό και ελπίζω να είναι και ο τελευταίος. Με τη βοήθεια του κύριου Θέου και όλου του ιατρικού τιμ καταφέραμε και γυρίσαμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και καλύτερα.

Γιατί το σημαντικό ήταν να γυρίσω στο 100%. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι πίσω με την ομάδα. Θεωρώ πως δεν είμαι ακόμη 100% στο επίπεδο που θέλω. Είμαι πολύ κοντά και κάθε μέρα θα έρχομαι στο επίπεδο της ομάδας", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Λεονάρντο Κούτρη.

Για την εικόνα του Ολυμπιακού:

"Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Δώσαμε ένα γκολ στον αντίπαλο από δικό μας λάθος, στη συνέχεια χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, αλλά θεωρώ πως λεπτό με λεπτό βελτιωθήκαμε και πιστεύω ότι ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς αυτό το παιχνίδι για να δούμε τα λάθη μας και να γίνουμε καλύτεροι".

Για την πίεση ψηλά:

"Είναι μια εντολή του κόουτς αυτό ώστε να πιέσουμε εκεί που χάνεται η μπάλα. Θέλει όταν χάνουμε τη μπάλα να πιέζουμε και να την κερδίζουμε ξανά".

Για το πρώτο επίσημο ματς:

"Είμαι 100% σίγουρος πως η ομάδα θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο τότε".

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ