ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κούτρης: "Δεν αργεί η ώρα που θα είμαστε πρώτοι"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
Κούτρης EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεονάρντο Κούτρης δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, δήλωσε ότι δεν αργεί η ώρα που η ομάδα του θα είναι πρώτη, ενώ υποστήριξε ότι οι δυσκολίες την έκαναν να βγει πιο δυνατή.

Την πεποίθηση ότι αργά ή γρήγορα ο Ολυμπιακός θα είναι πρώτος στη βαθμολογία κατέθεσε στη Nova ο Λεονάρντο Κούτρης. Ο αριστερός οπισθοφύλακας των Πειραιωτών ανέφερε ότι η ομάδα του βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο, ενώ επεσήμανε πως με τη βοήθεια του κόσμου οι "ερυθρόλευκοι" θα νικήσουν τον ΠΑΣ, την πρώην ομάδα του.

Για το γεγονός ότι διανύει μια πολύ καλή χρονιά:

«Θα ήταν καλύτερη η χρονιά μέχρι τώρα εάν η ομάδα ήταν στην πρώτη θέση. Δεν αργεί αυτή η ώρα».

Για το αν μέσα από τις δυσκολίες που έχει βιώσει ο Ολυμπιακός έχει γίνει καλύτερος:

«Όπως βλέπουμε, το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ ανταγωνιστικό. Ξεκινήσαμε νωρίτερα τη σεζόν, με τους αγώνες για το Champions League. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τους βαθμούς που θα θέλαμε. Μέσα από τις δυσκολίες βγήκαμε πιο δυνατοί και αυτό είναι το κλειδί για τη συνέχεια. Έχω περάσει δύσκολα και έχω μάθει να βγαίνω νικητής».

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, καθώς είναι το τελευταίο της χρονιάς. Θέλουμε να την κλείσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΣ είναι μια πολύ καλή ομάδα και το έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του. Είναι πολύ δύσκολο να τη διασπάσεις. Αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε την Κυριακή. Εμείς δουλέψαμε πάρα πολύ στις προπονήσεις. Με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε τη νίκη και θα τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο».

Για το γεγονός ότι προσαρμόστηκε γρήγορα στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού:

«Όταν τελείωσε το προηγούμενο πρωτάθλημα και υπέγραψα στον Ολυμπιακό, δούλεψα πάρα πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας. Προετοιμάστηκα περισσότερο για το ψυχολογικό μέρος και στη συνέχεια αφοσιώθηκα στο αγωνιστικό. Δούλεψα για να είμαι έτοιμος. Η οικογένεια του Ολυμπιακού με βοήθησε πάρα πολύ. Με αγκάλιασε και μου έδωσε το κατάλληλο βήμα για να προχωρήσω».

Για τον τραυματισμό του στο ματς με τον Παναιτωλικό:

«Είμαι καλά, δεν ήταν τίποτα σοβαρό. Απλά ένιωσα βαρύ το πόδι μου και θεώρησα ότι ήταν καλύτερο να το προφυλάξω».

Για την πορεία του Ολυμπιακού μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία:

«Μέρα με την μέρα βελτιωνόμαστε. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε γίνει περισσότερο ομάδα. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και αργά ή γρήγορα η ομάδα θα δείχνει και άλλα στοιχεία που μέχρι τώρα δεν έχει δείξει στον αγωνιστικό χώρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λεμονής: "Να γίνουμε καλύτερη ομάδα σε πολλούς τομείς"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ