ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κούτρης: "Αυτή η σεζόν να μας γίνει μάθημα"

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Κούτρης, στάθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο των "ερυθρόλευκων" στη Λιβαδειά και συνέστησε η τρέχουσα σεζόν να αποτελέσει μάθημα για τον ίδιον και τους συμπαίκτες του.

Δεν κατάφερε να περάσει από τη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Λεβαδειακό στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση του Σαββάτου (31/3) για την 26η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ο αριστερός μπακ των "ερυθρολεύκων", Λεονάρντο Κούτρης, παραδέχθηκε στην κάμερα της NOVA ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έμειναν πίσω στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης και συνέστησε η τρέχουσα σεζόν να αποτελέσει μάθημα.

"'Ήρθαμε με στόχο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα μας διατήρούσαν στη δεύτερη θέση. Λυπούμαστε όλοι για την εικόνα και για το γεγονός ότι μείναμε πίσω στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Μένουν τέσσερα ματς στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο.

Δεν είχαμε το πάθος στο πρώτο ημίχρονο, ο Λεβαδειακός ήταν καλά κλεισμένος, δεν είχαμε ιδέες. Στο δεύτερο πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ, χάσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς. Η χρονιά δεν ήταν καθόλου καλή. Αυτή η χρονιά να μας γίνει μάθημα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ