ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κορυφαίος όλων με διαφορά ο Βαλβέρδε!

Κορυφαίος όλων με διαφορά ο Βαλβέρδε!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε βγήκε πρώτος με διαφορά στο Poll του Sport24.gr για τον πιο επιτυχημένο προπονητή στην 20ετία των Πειραιωτών. Σε ποια θέση βρίσκονται οι Σίλβα, Ζαρντίμ, Μίτσελ, Μπάγεβιτς, Λεμονής και Περέιρα;

Με αφορμή το ξαφνικό "διαζύγιο" του Ολυμπιακού με τον Μάρκο Σίλβα και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Βίκτορ Σάντσεθ, το Sport24.gr έκανε φλας μπακ στο τι έχει συμβεί στον πάγκο των Πειραιωτών από το 1996 μέχρι σήμερα, εν ολίγοις στο διάστημα της εν Ελλάδι κυριαρχίας τους.

Συνολικά, οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν 26 αλλαγές προπονητή, με κάποιους να κάθονται δυο φορές στον "ηλεκτρικό πάγκο" της ομάδας. Η... μπάλα πήγε στα πόδια των αναγνωστών, προκειμένου να πουν την άποψή τους για το ποιος θεωρείται ο πιο επιτυχημένος της 20ετίας στο Λιμάνι και η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή, αφού συμμετείχαν πάνω από 11.600 άτομα.

Την πρώτη θέση με διαφορά κατέλαβε με διαφορά ο Ερνέστο Βαλβέρδε, παίρνοντας το 55,54% των ψήφων του κόσμου, για να ακολουθήσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με 15,8%. Τρίτος ήρθε ο Τάκης Λεμονής με 10,93%, για να τον ακολουθήσει ο Νίκος Αλέφαντος με 5,18%, όντας πάνω από Μίτσελ (3,82%) και Μάρκο Σίλβα (1,58%).

Χαρακτηριστικό είναι ότι περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε ο Γιάννης Κόλλιας από τους Λεονάρντο Ζαρντίμ και Τροντ Σόλιντ, ενώ ο Βίτορ Περέιρα κατέλαβε την προτελευταία θέση με 0,28%, ελάχιστα πάνω από τον Σίνισα Γκόγκιτς, ο οποίος έμεινε ελάχιστες μέρες στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος κόουτς δεν είναι και ιδιαίτερα δημοφιλής στον κόσμο και φάνηκε στην ψηφοφορία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ