ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κόντρα στην ΑΕΚ οι Κ-20 και Κ-17

Κόντρα στην ΑΕΚ οι Κ-20 και Κ-17

Τρεις αγώνες δίνουν το Σαββατοκύριακο (17-18/10) οι ομάδες τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού για τα Πρωταθλήματα Super Legue. Με την ΑΕΚ οι Νέοι και οι Έφηβοι.

Με το παιχνίδι της ομάδας Νέων απέναντι στην ΑΕΚ ανοίγει το Σαββατοκύριακο (17-18/10) το πρόγραμμα των αγώνων της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στα Πρωταθλήματα Υποδομών της Super League.

Η ομάδα Νέων φιλοξενεί το Σάββατο (17/10) στις 12:00 στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League K-20. Ο Ολυμπιακός μετά από 5 αγώνες στη διοργάνωση έχει ισάριθμες νίκες και είναι μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.

Πριν από δυόμιση χρόνια έπαιξαν τελευταία φορά αντίπαλοι ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ στο Πρωτάθλημα Super League K-20. O αγώνας είδε διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και είχε ολοκληρωθεί με σκορ 5-0 υπέρ του Ολυμπιακού. Το ημερολόγιο έγραφε 9 Μαρτίου 2013 και ήταν η 25η ημέρα της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός είχε κυριαρχήσει απόλυτα. Δυο γκολ είχε πετύχει ο Νίκος Ιωαννίδης και από ένα ο Βασίλης Καραγκούνης, ο Λεάντρο και ο Δημήτρης Γκίνο. Προπονητής της ομάδας η οποία είχε κατακτήσει και το Πρωτάθλημα εκείνη τη σεζόν ήταν ο Γερμανός Μπερντ Στορκ, νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ουγγαρίας.

Κόντρα στην ΑΕΚ οι Κ-20 και Κ-17
INTIME SPORTS

Την Κυριακή (18/10, 13:00) ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τους αγώνες του στα Πρωταθλήματα Super League απέναντι στην ΑΕΚ. Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη θα παίξει με την ΑΕΚ στο Δημοτικό Γήπεδο Χαλανδρίου για την 5η ημέρα του Πρωταθλήματος Super League K-17 και θα διεκδικήσει τη 2η νίκη της. Ο Ολυμπιακός έχει δώσει δυο αγώνες στο Πρωτάθλημα και έχει μια νίκη και μια ήττα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ