ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κόντης: "Έπαιξε ρόλο η οργή του κ. Μαρινάκη"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Χρήστος Κόντης υποστήριξε πως δεν υπάρχει καμία συνεννόηση με τον Πέδρο Μαρτίνς για την τακτική και την επιλογή των παικτών στα ματς που απομένουν και στάθηκε στην προ ημερών επίσκεψη Μαρινάκη στου Ρέντη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο "Γ. Καραϊσκάκης" και τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Κέρκυρας με σκορ 5-1:

Υπάρχει καποια συνεννόηση με τα εναπομείναντα ματς ως προς το κομμάτι της τακτικής με τον νέο προπονητή;

Όχι δεν υπάρχει κάποια συνεννόηση, αυτά τα τέσσερα ματς θα είναι υπό τη δική μου επίβλεψη. Ο νέος προπονητής θα δει πράγματα, θα δει παίκτες, αλλά στο κομμάτι της τακτικής και της επιλογής των παικτών, είναι δική μου απόφαση.

Από το ανασταλτικό κομμάτι μείνατε ικανοποιημένος;

Σίγουρα μείναμε ικανοποιημένοι από το σκορ, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Και στο επιθετικό κομμάτι μπορούσαμε να κάνουμε πράγματα, βγήκαν φάσεις που δουλέψαμε στις προπονήσεις. Αλλάζοντας όμως τακτικά κάποια πράγματα στο παχνίδι, θες λίγο χρόνο.

Ανασταλτικά δεχτήκαμε 11 τελικές. Για εμάς είναι σημαντικό να το εξετάσουμε και να το δουλέψουμε. Εγώ είδα ήδη τις φάσεις. Σίγουρα όταν παίζουν δύο παιδιά, ο Ενγκελς και ο Νικολάου μετά από καιρό, θέλει χρόνο.

Είδαμε αυτά τα πράγματα και είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε στα επόμενα παιχνίδια, ξεκινώντας από την Ριζούπολη. Σε ένα τέτοιο ματς με πέντε γκολ, υπήρχαν επιθετικά και ανασταλτικά διάφορα πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε.

Κέρδη πέρα από το 5-1 είδατε;

Μας βοήθησε και το σκορ να βάλουμε κάποια νέα παιδιά. Ο Νικολάου έχει παίξει κάποια ματς, ο Ανδρούτσος έπαιξε όχι ξεκάθαρα στη θέση του, αλλά σε μία θέση που μπορεί να δώσει κάποια πράγματα.

Ο Βρουσάι ως νεότερος παίκτης έβαλε γκολ. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και απαρτίζεται από πολλούς παίκτες. Για εμένα είναι κέρδος ότι είδαμε από κάποια νέα παιδιά τα προσόντα που έχουν.

Σήμερα είδαμε δύο αποκλεισμούς. Ο Μποτία που ήταν τραυματίας και ο Ζιλέ. Ήταν ένα μήνυμα ενόψει καλοκαιριού;

Είμαστε 21 παίκτες και σε κάποια παιχνίδια θα πρέπει να μένουν εκτός ορισμένα παιδιά. Θα πρέπει με τους παίκτες που έχουμε να βαδίσουμε. Υπάρχουν ματς που θα χρειαστούν κάποιοι άλλοι, γιατί οι παίκτες έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Ο Ζιλέ μπορεί να είναι στη 18άδα την επόμενη Κυριακή. Ο Μποτία είχε ένα πρόβλημα όντως και ο Σισέ είχε κάρτες. Κάθε εβδομάδα μπορεί να δούμε και κάτι άλλο από πλευράς προσώπων.

Για τον Βρουσάι υπάρχει η σκέψη να του δώσετε μία μεγαλύτερη ευκαιρία;

Μπήκε πολύ καλά στο ματς και είχε τον ποδοσφαιρικό τσαμπουκά. Αν βρούμε την ευκαιρία να τον βάλουμε, θα τον χρησιμοποιήσουμε και σε άλλα ματς. Σιγά-σιγά θα μπει στην ομάδα.

Ασχέτως αντιπάλου ο Ολυμπιακός πριν από δύο βδομάδες ήταν διαφορετικός. Σε ποιο βαθμό συνέβαλε η οργή του κ. Μαρινάκη και η εντολή να πάρουν χρόνο τα νέα παιδιά;

Σε μία τέτοια δύσκολη στιγμή για τον Ολυμπιακό θεωρώ ότι όλα βοηθούν. Εμείς αυτό που κάναμε από την πλευρά μας ήταν να ανεβάσουμε ψυχολογικά τους παίκες, να αλλάξουμε κάτι για να δούμε και μεγαλύτερη διάθεση στις προπονήσεις.

Ο στόχος δεν είναι άλλος από το να κερδίσουμε παιχνίδι με παιχνίδι για να δούμε αν μπορούμε να πάρουμε μία καλύτερη θέση από την 3η.

Η οργή του προέδρου σίγουρα μπορεί να συνέβαλε να καταλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας και ότι βρισκόμαστε σε μία μεγάλη ομάδα, να προσπαθούμε στο 100% και όταν φοράμε αυτή τη φανέλα να είμαστε αντάξιοι της φανέλας που φοράμε.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χέρι - χέρι οι "μουντιαλικοί" Ανσαριφάρντ - Πρίγιοβιτς
Καταιγιστικός στο Φάληρο ο Ολυμπιακός, 5-1 την Κέρκυρα

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Η Λας Πάλμας θέλει 900.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό για Εμενίκε"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ