ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κόντης: "Δεν αξίζαμε τίποτα περισσότερο"

SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χρήστος Κόντης παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός δεν άξιζε τίποτε παραπάνω στην ήττα από τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες και τόνισε πως οι Πειραιώτες χρειάζονται μια επανεκκίνηση.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Χρήστου Κόντη μετά το τέλος της αναμέτρησης στους Ζωσιμάδες και την ήττα του Ολυμπιακού με σκορ 3-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα:

"Σίγουρα με τη γενική εικόνα δεν μπορεί να είμαστε ικανοποιημένοι, όταν χάνεις με 3-0 δεν έχουμε πολλά να πούμε. Σε ένα παιχνίδι δύσκολο, με δύο ημίχρονα. Ξεκινήσαμε καλά, κάναμε ευκαιρίες και μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ.

Δεν τα καταφέραμε και η προσπάθεια μας δυσκόλεψε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Στο δεύτερο μέρος λες και πάθαμε ολικό μπλακ άουτ και έτσι όπως παίξαμε, νομίζω ότι ο ΠΑΣ άξιζε τη νίκη.

Εμείς δεν αξίζαμε τίποτα περισσότερο από αυτό που πήραμε. Νομίζω σε μια χρονιά πολύ δύσκολη για τον Ολυμπιακό, αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι η επόμενη μέρα.

Πρέπει να κάνουμε ένα restart σαν ομάδα, μια επανεκκίνηση και από αύριο να δούμε την επόμενη μέρα".

ΒΕΡΓΟΣ: "ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ"

"Είμαστε απογοητευμένοι από την παρουσία μας στο γήπεδο. Δεν αξίζει αυτό στον Ολυμπιακό και θα κοιτάξουμε τι θα γίνει στην επόμενη μέρα. Όσον αφορά το μέλλον μου, δεν ξέρω τι θα γίνει αυτή τη στιγμή".

ΚΩΣΤΑΝΑΣΙΟΣ: "ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ"

Οι δηλώσεις του Κωστανάσιου, που πέρασε στο ματς ως αλλαγή στη θέση του Βρουσάι, πραγματοποιώντας την παρθενική του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα.

Για το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα:

"Εντάξει, είναι ένα όνειρο ζωής που πραγματοποιείται. Είναι ανάμικτα τα συναισθήματά μου γιατί ενώ είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ με την πρώτη ομάδα, δεν έκλεισε όμορφα η χρονιά για μας. Συνεχίζω, προπονούμαι και εύχομαι να πάρουμε κι άλλες ευκαιρίες".

Για το πόσο δύσκολο είναι το μεταβατικό στάδιο από την ομάδα Νέων στην πρώτη ομάδα:

"Είναι δύσκολη η μετάβαση από την Κ20 στην πρώτη ομάδα, αλλά γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες, αυτό το αποδεικνύουν και τα παιδιά που αγωνίζονται τώρα στην πρώτη ομάδα. Γι' αυτό δουλεύουμε καθημερινά για να φτάσουμε σ' αυτό το επίπεδο".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μαρινάκης: "Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στου Ρέντη"
"Πνίγηκε" στους Ζωσιμάδες ο Ολυμπιακός, ήττα με 3-0 από τον φοβερό ΠΑΣ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ