ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Κοντά στον Ολυμπιακό ο Ινσούα"

"Κοντά στον Ολυμπιακό ο Ινσούα"

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα ντι Μάρτζο ισχυρίζεται ότι ο Εμιλιάνο Ινσούα της Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται κοντά στη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. (VIDEO)

Ο Τζανλούκα ντι Μάρτζο, Ιταλός δημοσιογράφος που δραστηριοποιείται στο ευρωπαϊκό μεταγραφικό ρεπορτάζ επικαλείται πηγές του που αναφέρουν ότι ο Αργεντινός 25άχρονος αριστερός μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Εμιλιάνο Ινσούα, είναι πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από τους "κολτσονέρος", με τον Ολυμπιακό να είναι ο επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

"Το ισπανικό πρωτάθλημα χάνει έναν από τους πρωταγωνιστές του. Ο Εμιλιάνο Ινσούα είναι έτοιμος να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Αργεντινός φουλμπακ είναι κοντά σε ένα επιτυχημένο deal με τον Ολυμπιακό.", αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Ποιος είναι ο Εμιλιάνο Ινσούα

Ο Εμιλιάνο Ινσούα Σαπάτα γεννήθηκε το 1989 στην πρωτεύουσα της Αργεντινής, Μπουένος Άιρες. Ξεκίνησε την καριέρα από την Μπόκα Τζούνιορς το 2007, χρονιά στην οποία δόθηκε δανεικός στη Λίβερπουλ. Αποκτήθηκε στη συνέχεια από τους "ρεντς", έχοντας ένα γκολ σε 46 συμμετοχές. Τη σεζόν 2010-11 δόθηκε δανεικός στη Γαλατασαράι και στη συνέχεια μετακόμισε στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Σπόρτινγκ, όπου έκανε και τις καλύτερες του χρονιές. Από την περυσινή χρονιά είναι μέλος της Ατλέτικο Μαδρίτης, χωρίς να έχει την εμπιστοσύνη του Ντιέγκο Σιμεόνε, δεδομένου ότι πέρυσι είχε ως βασικό τον Φιλίπε Λουίς και φέτος αποκτήθηκε ο Γκιλιέρμε Σικέιρα στη συγκεκριμένη θέση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ