ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοντά στον Ολυμπιακό ο Γουίλιαν Αράο!

Brazil's Brazil's Willian Arao, front, fights for the ball with Colombia's Jonathan Copete, right, during a friendly soccer game at Nilton Santos stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Jan 25, 2017. The match is a tribute to Chapecoense soccer players who died in a plane crash in Colombia last November. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
Brazil's Brazil's Willian Arao, front, fights for the ball with Colombia's Jonathan Copete, right, during a friendly soccer game at Nilton Santos stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Jan 25, 2017. The match is a tribute to Chapecoense soccer players who died in a plane crash in Colombia last November. (AP Photo/Silvia Izquierdo) AP IMAGES/AP PHOTO/SILVIA IZQUIERDO

Η επιμονή του Ολυμπιακού για τον Βραζιλιάνο άσο της Φλαμένγκο, Γουίλιαν Αράο, φαίνεται πως πιάνει τόπο και δεν αποκλείεται ακόμη και την Δευτέρα (23/7) να ξεκινήσει ο παίκτης το ταξίδι για την Ελλάδα!

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Γουίλιαν Αράο στον Ολυμπιακό. Μια υπόθεση που κρατάει πάνω από έναν μήνα, φαίνεται πώς θα ολοκληρωθεί άμεσα, καθώς όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στη μεταγραφή του.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι βρέθηκε λύση στην καταβολή των χρημάτων, με την Φλαμένγκο να παίρνει τα λεφτά (ακούγεται για ένα ποσό πάνω από 2,5 εκ. ευρώ) μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Ο δε Γουίλιαν Αράο που δεν πολυπαίζει στην ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο και φέτος είναι εναλλακτική επιλογή για τα χαφ, γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι η “καψούρα” του Μαρτίνς και πώς στον Ολυμπιακό θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος χαφ πίεζε από την πλευρά του τις τελευταίες μέρες την Φλαμένγκο να αποδεχτεί την πρόταση των Πειραιωτών και πλέον όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή είναι ένα βήμα μακριά από την πραγματοποίησή της.

Δεν είναι και λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πώς ο Αράο μπορεί να μπει στο αεροπλάνο για Ελλάδα ακόμη και την Δευτέρα (23/7). Με λίγα λόγια; Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες!

AP Photo/Silvia Izquierdo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μια ήττα με δύο αναγνώσεις
"Ρέστα" για Γουίλιαν Αράο, έφυγε ο Ρομαό από Ολυμπιακό
Ανσαριφάρντ: "Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας"
Έφτασε στη Γαλλία για τη Ρεμς ο Ρομαό
Το "αντίο" του Ολυμπιακού στον Μάνο Ελευθερίου
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ