ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοντά στο πρώτο sold out

Κοντά στο πρώτο sold out

Λιγότερα από 7000 εισιτήρια απέμειναν ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στο Φάληρο το βράδυ της Κυριακής (23/8, 21:30), για την 1η αγωνιστική της Super League 2015-16.

Χαμόγελα... διαρκείας στο Λιμάνι για την διάθεση που δείχνει από νωρίς φέτος ο κόσμος του Ολυμπιακού να στηρίξει την ομάδα, κατακλύζοντας τις εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Δεν είναι μόνο ότι τα διαρκείας φεύγουν με τρελούς ρυθμούς από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους και παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο πολύς κόσμος. Άλλωστε το νέο ρεκόρ στο Φαληρικό γήπεδο είναι πιο κοντά από ποτέ και αφορά την διάθεση περισσότερων από τα 18250 διαρκείας που είχαν διατεθεί την σεζόν 2006-07. Και θα επιτευχθεί τις επόμενες μέρες.

Παράλληλα είναι ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση των απλών εισιτηρίων, ενόψει της πρώτης επίσημης φετινής αγωνιστικής υποχρέωσης των Πειραιωτών, αυτή με τον Πανιώνιο το βράδυ της Κυριακής (23/8, 21:30) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Λιγότερα από 7000 εισιτήρια απέμειναν για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να συνεχίσουν να τα προμηθεύονται Σάββατο (22/8) και Κυριακή μέχρι την έναρξη του αγώνα και είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρξει το πρώτο φετινό sold out στο Φάληρο με το "καλημέρα".

Σε κάθε περίπτωση, περισσότεροι από 27-28000 φίλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να παρακολουθήσουν δια ζώσης το ματς με τον Πανιώνιο, νούμερο πραγματικά εντυπωσιακό για την εποχή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ