ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοντά στη μεγάλη επιστροφή ο Ελαμπντελαουί

Κοντά στη μεγάλη επιστροφή ο Ελαμπντελαουί
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η επιστροφή του Ελαμπντελαουί στην αγωνιστική δράση είναι πολύ κοντά και αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του Μπέντο μετά τη διακοπή. Μποτία και Ρέτσος μπαίνουν στις προπονήσεις από την Πέμπτη (6/10).

Κανονικά συνεχίζονται οι προπονήσεις στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, παρά το γεγονός της διακοπής του πρωταθλήματος εξαιτίας της διεξαγωγής αγώνων εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Ο Πάουλο Μπέντο δεν έχει στην διάθεση του μια οκτάδα διεθνών (Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Ελιουνούσι, Ιντέγε, Πασιένσια, Καπίνο, Φορτούνης, Μανιάτης), ενώ οι Μποτία και Ρέτσος αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης την Πέμπτη (6/10).

Ο Ισπανός στόπερ προφυλάχθηκε τις τελευταίες μέρες και μετά τις μυικές συσπάσεις που αποκόμισε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (έγινε αλλαγή στο ημίχρονο), ενώ ο Έλληνας αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Τα πλέον ευχάριστο για τον Πορτογάλο τεχνικό έρχονται από την πλευρά του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του Μπέντο μετά τη διακοπή.

Ο Ομάρ ανεβάζει ρυθμό διαρκώς, ενώ πλέον ακολουθεί μεγάλο κομμάτι της προπόνησης με την ομάδα και παράλληλα συνεχίζει και σε ατομικούς ρυθμούς για ενδυνάμωση και βελτίωση της φυσικής του κατάστασης.

Συντηρητικά κινείται ο Ντε λα Μπέγια λόγω μικροενοχλήσεων σε τραύμα που τον ταλαιπώρησε προ ημερών στο δάχτυλο του ποδιού του.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ