ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοντά σε Πέδρο Μαρτίνς ο Ολυμπιακός

Portugal's CS Maritimo coach Pedro Martins gestures during the Europa League Group D group stages against Belgium's Club Brugge KV, in Bruges, Belgium, Thursday Oct. 4, 2012. (AP Photo/Yves Logghe)
Portugal's CS Maritimo coach Pedro Martins gestures during the Europa League Group D group stages against Belgium's Club Brugge KV, in Bruges, Belgium, Thursday Oct. 4, 2012. (AP Photo/Yves Logghe) AP

Ένα tweet μίας πορτογαλικής ιστοσελίδας υποστήριζε ότι ο τεχνικός της Γκιμαράες, Πέδρο Μαρτίνς είναι μία ανάσα από τον Ολυμπιακό. Επιβεβαιώνουν οι Πειραιώτες ότι βρίσκονται κοντά στη συμφωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό!

Το γεγονός ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Πέδρο Μαρτίνς επιβεβαίωνε αργά το βράδυ της Τετάρτης (31/5) ο Ολυμπιακός!

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν σε πρώτο πλάνο τον 46χρονο προπονητή της Γκιμαράες μετά το ναυάγιο της υπόθεσης με τον Μαουρίσιο Πελεγκρίνο και στην κούρσα ακολουθούσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στοtwitterμίας πορτογαλικής ιστοσελίδας που ασχολείται με τα μεταγραφικά νέα στην Ιβηρική, είχε μία ανάρτηση το βράδυ της Τετάρτης ότι "ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό".

Το "τιτίβισμα" ενδεχομένως σημαίνει πως πήρε πάνω του ο Πορτογάλος τεχνικός το θέμα με τη ρήτρα που είχε το συμβόλαιό του με την Γκιμαράες. Να θυμίσουμε ότι από το πρωί οι Ίβηρες υποστήριζαν ότι οι Πειραιώτες δεν υπήρχε περίπτωση να πληρώσουν το ένα εκατομμύριο ευρώ και πώς ο 46χρονος τεχνικός θα έβγαινε μπροστά για να λύσει το συγκεκριμένο θέμα. Αν ισχύει λοιπόν, τότε "καθάρισε" ο Πέδρο Μαρτίνς, δείγμα του ότι ήταν ζεστός στο να πιάσει λιμάνι!

Το μόνο σίγουρο ότι πως στο στρατόπεδο των "ερυθρολεύκων" παραδέχονται ότι βρίσκονται κοντά στη συμφωνία με τον 47χρονο τεχνικό, τονίζοντας ωστόσο πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν έως την Δευτέρα (5/6) και δεν θα αφορούν μόνο το όνομα του προπονητή, αλλά και τους συνεργάτες που θα τον περιβάλλουν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

(AP Photo/Yves Logghe)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο χάρτης του Champions League 2017-18 (31/05)
Τρεις αγωνιστικές στον Ολυμπιακό για την υπόθεση Πλατανιά
Στο χέρι του Πέδρο Μαρτίνς να "χωρίσει" με την Γκιμαράες
"Η Γουότφορντ ετοιμάζει πρόταση 6.3 εκατ. ευρώ για Ελαμπντελαουί"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ