ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Κοντά και σε Ντράγκοβιτς ο Ολυμπιακός"

Austria's Aleksandar Dragovic, left, and Finland's Thomas Lam challenge for the ball during their international friendly soccer match at the Tivoli Stadium in Innsbruck, Austria, Tuesday, March 28, 2017. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Austria's Aleksandar Dragovic, left, and Finland's Thomas Lam challenge for the ball during their international friendly soccer match at the Tivoli Stadium in Innsbruck, Austria, Tuesday, March 28, 2017. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP

Οι "ερυθρόλευκοι" είναι πολύ πιθανό να κινηθούν για την απόκτηση και δεύτερου στόπερ (λεκσάνταρ Ντράγκοβιτς), από τη στιγμή που ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι στον "αέρα" και στο λιμάνι περιμένουν τις τελικές προσφορές των Ρεν και Λεβερκούζεν. (video)

Μετά τον Ένχελς που βρίσκεται προ των πυλών του Ολυμπιακού, οι "ερυθρόλευκοι" δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση και δεύτερου στόπερ!

Το γεγονός ότι ο 23χρονος Βέλγος στόπερ ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα, δεν έχει σχέση με την υπόθεση Ρέτσου. Αντιθέτως, σχέση με την υπόθεση Ρέτσου έχει ο Αλεκσάνταρ Ντράγκοβιτς.

Στην Αυστρία υποστηρίζουν ότι ο Αυστριακός στόπερ της Λεβερκούζεν είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό! Και πώς το πιθανότερο να συμπεριληφθείστα ανταλλάγματα των "ασπιρίνων"για τον Ρέτσο.

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (Πέμπτη, 31/8)

Photo credits: AP Photo/Kerstin Joensson

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ