ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κονσεϊσάο: "Ο Περέιρα πρέπει να κλειστεί σπίτι"

Κονσεϊσάο: "Ο Περέιρα πρέπει να κλειστεί σπίτι"

Ο Σέρζιο Κονσεϊσάο, υποστήριξε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι 20 χρόνια πίσω από το πορτογαλικό και τόνισε πως ο Περέιρα δεν μπορεί να είναι ο εαυτός του στην Ελλάδα με οπαδούς-σεκιούριτι

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν τεχνικός της Μπράγκα, Σέρζιο Κονσεϊσάο, περιέγραψε με τα πλέον μελανά χρώματα την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Βίτορ Περέιρα δεν θα πρέπει να αλλάξει την προσωπικότητά του, αλλά να προστατέψει την ομάδα αποφεύγοντας την υπερέκθεση και τα ρίσκα.

"Είναι μία ατμόσφαιρα τελείως διαφορετική, από όλα όσα μπορούσαμε να φανταστούμε, ειλικρινά. Έπαιξα εκεί τρία χρόνια και είναι χειρότερα από ο,τι - ίσως - πριν 20 χρόνια στην Πορτογαλία. Στην Πορτογαλία πριν από 20 χρόνια, ίσως να μη συνέβαινε αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα.

Είναι πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι θα έπρεπε να έχουν εξηγήσει στον Βίτορ Περέιρα τον τρόπο με τον οποίο ζουν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Με θυμάμαι στον ΠΑΟΚ, για παράδειγμα, που οι σεκιούριτι, ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ. Αλλά, αυτό συμβαίνει σε όλους τους συλλόγους.

Γι' αυτό, δεν μπορούμε να σκεφτούμε ότι υπάρχει ασφάλεια όταν αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, ή τον Άρη.

Είναι μία ατμόσφαιρα πολύ δύσκολη. Τρεις ή τέσσερις ώρες στην αναμονή μετά το τέλος τους ματς, για να φύγεις από το γήπεδο.

Νομίζω ότι αυτό που συνέβη, δεν ευνοεί την ηρεμία της ομάδας για τη δουλειά, γιατί θα δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα, όχι πολύ ωραία για τον Βίτορ Περέιρα και αυτό μεταδίδεται στην ομάδα. Νομίζω ότι τώρα δεν πρέπει να αφήσει να μην είναι ο εαυτός του, αλλά πρέπει να κλειστεί στα αποδυτήρια με την ομάδα και στο σπίτι με την οικογένειά του.

Εγώ, επίσης, δημιούργησα μερικές καταστάσεις, όχι πολύ εύκολες, για εμένα και την ομάδα όταν έπαιζα στον ΠΑΟΚ, αλλά ξέρω ότι είναι μία ατμόσφαιρα πολύ δύσκολη και εάν έπρεπε να γυρίσω στην Ελλάδα, θα το σκεφτόμουν δύο φορές.", δήλωσε ο τεχνικός της Μπράγκα στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Μπενφίκα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ