ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κομμάτι σίδερο τραυμάτισε τον Ντομίνγκες

Κομμάτι σίδερο τραυμάτισε τον Ντομίνγκες
INTIME SPORTS

Στο 63ο λεπτό ο Ντομίνγκες προσπάθησε να εκτελέσει ένα κόρνερ για λογαριασμό του Ολυμπιακού, όταν ένα κομμάτι σίδερο που έφυγε από την εξέδρα τον τραυμάτισε στον αριστερό ώμο.

Χωρίς ακρότητες, συγκριτικά με το περσινό ματς για το Κύπελλο, ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με εξαίρεση ίσως κάποια επικίνδυνα αντικείμενα που εκτοξεύτηκαν από την εξέδρα και από τύχη δεν τραυμάτισαν σοβαρά κάποιον ποδοσφαιριστή.

Στο 34' ο Ντομίνγκες την γλίτωσε φτηνά, όταν και μια... ιπτάμενη πέτρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι του, στο 63' όμως το σημάδι από την εξέδρα ήταν καλύτερο.

Αποστολή στη Θεσσαλονίκη: Στέφανος Λεμονίδης

Ο Αργεντινός προσπάθησε να εκτελέσει ένα κόρνερ και αφού "λούστηκε" πρώτα ένα σωρό αντικείμενα, εντέλει ένα συμπαγές κομμάτι σίδερο τον βρήκε στον αριστερό ώμο χαμηλά!

Ο Ντομίνγκες δεν είχε την διάθεση να σωριαστεί στο έδαφος, ωστόσο πήρε το σίδερο και το έδωσε κατευθείαν στον Γιάχο, προκειμένου το γεγονός να καταγραφεί.

Εκεί άναψαν τα πνεύματα, προκλήθηκε ένας πανικός, και οι Σκόνδρας, Βίτορ και Μακ πήγαν να ζητήσουν τον λόγο από τον Ντομίνγκες, ο οποίος όμως επέμεινε και παρέδωσε στον ρέφερι το κομμάτι σίδερο που τον τραυμάτισε -ευτυχώς για τον ίδιο ελαφρά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ