ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κολοβός: "Να πείσω τον κ. Σίλβα ότι μπορεί να με υπολογίζει"

Κολοβός: "Να πείσω τον κ. Σίλβα ότι μπορεί να με υπολογίζει"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Κολοβός έκανε δηλώσεις και τόνισε πως παλεύει να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, πείθοντας τον Μάρκο Σίλβα.

Ο Δημήτρης Κολοβός προσπαθεί καθημερινά στις προπονήσεις να πείσει τον Μάρκο Σίλβα να του δώσει μια ευκαιρία και να τον διατηρήσει στο ρόστερ του Ολυμπιακού την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο ίδιος μίλησε για την φετινή προετοιμασία στο Ζέεφελντ και για την φετινή ομάδα, η οποία έχει πολύ δρόμο μπροστά της μέχρι να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί και μπορεί.

Συγκεκριμένα, τόνισε: "Πιστεύω ότι έκανα ένα καλό παιχνίδι και προσπάθησα να βγάλω τον καλό μου εαυτό. Δουλεύουμε σκληρά όλο αυτό το διάστημα και η προετοιμασία είναι τέτοια που έχει ενδιαφέρον και κάτι διαφορετικό. Και για εμένα είναι διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και νομίζω ότι έχω καλύτερη ψυχολογία.

Από εκεί και πέρα ο προπονητής είναι αυτός που θα κρίνει και θα πάρει τις αποφάσεις του για το ποιοι του κάνουν και ποιοι όχι. Εγώ προσπαθώ και θα προσπαθώ συνέχεια και ελπίζω να πείσω τον κύριο Σίλβα ότι μπορεί να υπολογίζει σε εμένα. Στον Ολυμπιακό υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές και ξέρουμε όλοι τις δυσκολίες που συναντάμε. Ήταν μια διαφορετική προετοιμασία από αυτή που κάναμε πέρσι με την κύριο Μίτσελ και γνωρίσαμε καινούργια πράγματα.

Θέλουμε ακόμα δουλεία για να φτάσουμε στο επίπεδο που χρειάζεται. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι είμαστε στην αρχή. Για τον νέο Ολυμπιακό δεν πρέπει να βγάζει κανείς συμπεράσματα γιατί ακόμα έχουμε δρόμο και πολύ δουλειά μπροστά μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ