ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Κολλάει" του Καρντόσο στον Ολυμπιακό!

"Κολλάει" του Καρντόσο στον Ολυμπιακό!
Καρντόσο

Ο 33χρονος επιθετικός της Τράμπζονσπορ, Όσκαρ Καρντόσο ενώ εμφανιζόταν έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο, παρουσιάστηκαν "αγκάθια". Που "κολλάει" το deal.

Ξαφνική εμπλοκή στο θέμα του Όσκαρ Καρντόσο. Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Παραγουανός θα αποτελούσε την επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού, στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι δυσκολεύει η υπόθεση.

Τιέχει προκύψει; Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι γείτονες, υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε Τράμπζονσπορ και Ολυμπιακό. Μία διαφορά που φαινόταν από τα μέσα της εβδομάδας ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα είχε καλυφθείμέχρι την Κυριακή (28/8).

Δεν έχει τελειώσει όμως τίποτα. Απλώς, από εκεί που φαινόταν η μεταγραφή σχεδόν τελειωμένη, τώρα σαν να έχει “κολλήσει”. Η σημερινή μέρα (28/8) αναμένεται νααποδειχθεί καθοριστική για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Tην ίδια ώρα, πληροφορίες θέλουν τον επιθετικό της Αστον Βίλα, Τζόρνταν Αγιού, να έχει προταθεί και να εξετάζεται από τον Ολυμπιακό ως εναλλακτική λύση. Παρόλα αυτά, ο Καρντόσο παραμένει πρώτη επιλογή για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ